Cătălin Botezatu, dezvăluiri-șoc! Adevărul despre legătura secretă dintre designer și prima tovarășă a României

Cătălin Botezatu a fost și este unul dintre cei mai râvniți burlaci din România. De-a lungul timpului, designerul care a descoperit succesul încă de pe vremea regimului comunist, a fost curtat de foarte multe doamne și domnișoare celebre, printre care se numără și Elena Ceaușescu.

05 oct. 2023, 13:42
Cătălin Botezatu, dezvăluiri-șoc! Adevărul despre legătura secretă dintre designer și prima tovarășă a României
Adevărul despre legătura secretă dintre designer și prima tovarășă a României

Adevărul despre legătura secretă dintre designer și prima tovarășă a României. În timpul regimului comunist, Cătălin Botezatu a devenit celebru ca model, fiind unul dintre preferații Elenei Ceaușescu cu care a reușit să se împrietenească.

Citește și Cătălin Botezatu dezvăluie greșelile vestimentare făcute de bărbații din România: „Când îi văd, îmi vine să sparg televizorul și să urlu”

Adevărul despre legătura secretă dintre designer și prima tovarășă a României

La un moment dat, relația de prietenie dintre Botezatu și prima tovarășă a țării a început să nu fie văzută cu ochi buni de apropiații acestora, iar zvonurile că  între ei ar fi existat mai mult decât o relație de prietenie circulă și astăzi.

Cătălin Botezatu a fost întrebat de nenumărate ori care a fost adevărata legătură pe care a avut-o cu Elena Ceușescu și de fiecare dată a evitat să dea un răspuns concret.

Invitat la emisiunea „40 de întrebări”, cu Denis Rifai, Botezatu nici nu a negat, dar nici nu a confirmat faptul că a avut o relație intimă cu soția lui Nicolae Ceaușescu.

„Toate prezentările de care tu vorbești erau private. Și la aceste prezentări participau toți colegii mei și colegele mele. Într-adevăr, da, eram unul din preferați, eu știu manechini care ofereau flori doamnei Elena Ceaușescu. Da, se făceau niște controale drastice tuturor manechinelor de a intra în această prezentare, de către cei din sistemul de securitate. Iar la ultima întrebare (dacă a fost amantul Elenei Ceaușescu), lasă-mă să nu îți răspund. Altă întrebare”, a declarat creatorul de modă, potrivit Click.

În urmă cu ceva timp, Cătălin Botezatu a subliniat că nu a fost ușor pentru el să fie preferatul Elenei Ceaușescu.

„Au urmat și intimități, dar mai târziu… Dar nu era ușor să fiu preferatul Elenei Ceaușescu. Am avut șansa să mai merg, să mai beau câte o cafea prin Palatul Primăverii. S-a scris că am fost amantul Elenei Ceaușescu, ce pot să spun eu e că am avut o relație foarte specială, dar un bărbat adevărat nu spune niciodată ce femei a avut. Prin patul meu au trecut foarte multe femei celebre, cu soți celebri, sau măritate în acel moment”, a mai declarat Cătălin Botezatu pentru Fanatik.

Citește și Cel mai mare regret al lui Cătălin Botezatu: „Am fost mai fraier”. Celebrul designer și-a dezvăluit un mare secret