Cel mai mare regret al lui Cătălin Botezatu: „Am fost mai fraier”. Celebrul designer și-a dezvăluit un mare secret

Cătălin Botezatu a mărturisit că are regrete, deși mulți credeau că nu este cazul de așa ceva la el. Celebrul creator de modă a mărturisit și de ce își vopsește unghiile cu negru.

13 sept. 2023, 23:53
Cel mai mare regret al lui Cătălin Botezatu: „Am fost mai fraier”. Celebrul designer și-a dezvăluit un mare secret
Cel mai mare regret al lui Cătălin Botezatu: „Am fost mai fraier”. Celebrul designer și-a dezvăluit un mare secret

Cătălin Botezatu a dezvăluit care sunt cele mai mari regrete din viața lui. Designerul și-ar fi dorit să nu fie atât de permisiv cu unele persoane din viața lui, însă acum se declară împlinit că a învățat de la viață tot ce trebuia.

Citește și: Cătălin Botezatu, amorezat de soția unui multimilionar, prieten cu președintele Turciei. Designerul nu s-a mai putut abține și a început a-i face curte

Cătălin Botezatu și-a mărturisit cele mai mari regrete

Cătălin Botezatu a dezvăluit care sunt cele mai mari regrete ale vieții sale. Și celebrul designer recunoscut internațional are parte regrete în viața sa, iar cu ocazia apariției în podcastul Ilincăi Vandici, vedeta a recunoscut că și-ar fi dorit ca unele perioade și persoane să fie diferite de-a lungul vieții sale.

„Aud multă lume care spune că nu regretă nimic. Cum să spui așa ceva? Normal că am regrete. Am făcut greșeli. Printre cele mai mari regrete pe care le am e faptul că am dat prea mult credit oamenilor. Am avut prea multă încredere în prieteni, în amici, în iubite, am vrut să fiu așa credul. Am lăsat foarte mult de la mine. Am regrete că nu am fost mai dur, că nu am tăiat în carne vie, deși am cam spus lucrurilor pe nume, poate că nu am spus suficient de mult. Că nu mi-am bătut joc de oameni în general, cum fac oamenii în societate. Sunt oameni care își bat joc de alții continuu, mai ales la nivel politic. Nu am făcut asta. Dar nu sunt niște regrete, asta e, am fost mai fraier, așa. Sunt mulțumit că am spus lucrurilor pe nume. I-am lăsat să creadă că sunt prost. Am mers mai departe și le-am zis să creadă ce vrea. Acum am îmbătrânit și știu ce le poate pielea. Mai ales astea mici…din generația asta, citesc și mă amuz într-un hal, iar ăștia mai bătrâni care au trecut cu mine prin generație așa am o milă și mă amuz pentru că știu ce au fost”, a spus designerul în podcastul prezentatoarei, de pe YouTube.

Printre dezvăluiile privind regretele sale, Cătălin Botezatu a vorbit și despre motivul pentru care își vopsește unghiile negre. Acest subiect a reprezentat o adevărată controversă la adresa orientării sexuale a designerului. În final, vedeta a mărturisit care este motivul aflat în spatele acestui obicei. El face asta încă de la vârsta de 30 de ani, pe când în România acest curent era abia la început.

„Atât de inculți sunt oamenii. Pe lângă faptul că, dacă ar sta să se uite la câți bărbați celebri din lumea asta care nu au nicio treabă cu orientările, își fac asta… Mi-am făcut prima oară unghiile negre pe la 30 de ani. A fost un curent, și încă este, rock.. Eram și eu cu rock-ul. Acum vei găsi mulți rock-eri cu unghii negre. Pe lângă asta, în fashion sunt aceste tendințe, aceste curente legate de manichiură sau pedichiură. Sunt foarte mulțo bărbați cu unghiile atât la mâini, cât și picioare, vopsite. Bruce Willis, Mutu și alții”, a explicat creatorul de modă.

Citește și: Cătălin Botezatu, dezvăluiri incendiare despre relațiile intime cu Bianca Drăgușanu: „Se dăruiește total. Bianca este una dintre cele mai bune”