Cătălin Botezatu, dezvăluiri-şoc despre orientarea sa sexuală. „Am făcut tot felul de prostii!”

Cătălin Botezatu a vorbit în premieră despre orientarea sa sexuală. De-a lungul timpului s-au zvonit multe, iar designerul a ţinut să clarifice situaţia.

24 iun. 2020, 19:16
Cătălin Botezatu, dezvăluiri-şoc despre orientarea sa sexuală. „Am făcut tot felul de prostii!”

Cătălin Botezatu a mărturisit la o emisiune de televiziune că, în prezent, nu are o relație stabilă. Din acest motiv, nici nu a putut răspunde la întrebarea „Când ai avut parte ultima oară de o noapte nebună?”.

ŞOC ÎN SHOWBIZ. Cătălin Botezatu are doi băieţi. Ei sunt copiii secreţi ai creatorului de modă

„A fost pandemie… Vrei să spun adevărul? Nu am o relație stabilă și atunci mi-e frică! Nu am pentru că nu vreau. O relație stabilă, o căsnicie, înseamnă multă responsabilitate. Și nu am timp. Muncesc de dimineață până seara”, a dezvăluit Cătălin Botezatu.

Cât despre orientarea sa sexuală, Cătălin Botezatu a mărturisit că, într-adevăr, este plăcut atât de femei, cât și de bărbați. Totuși, există o barieră pe care, spune designerul, nu a depășit-o complet.

Cătălin Botezatu şi-a făcut testamentul: „Dacă cineva mă poate salva, acela este doar Dumnezeu!”

„Mă onorează faptul că mă plac și femeile, și bărbații, dar există o barieră pe care nu am depășit-o complet. Că am făcut tot felul de prostii din punct de vedere sexual…. Dar nu am făcut atât de multe. Am primit complimente de la bărbați, că arăt bine… E normal în secolul XXI. Primesc în proporție de 70% poze și propuneri de la femei și 30%, restul”, a m ai apus Cătălin Botezatu.