Cătălin Botezatu şi-a făcut testamentul: "Dacă cineva mă poate salva, acela este doar Dumnezeu!"

Publicat: Duminică, 10 Noiembrie 2019 08:53 // Actualizat: Luni, 11 Noiembrie 2019 21:43 // Sursa: romaniatv.net

Creatorul de modă Cătălin Botezatu, care a fost operat de patru ori, a făcut o declarație cutremurătoare, precizând că a stabilit deja cum vrea să îi fie împărțită averea după moartea lui.

Medicii turci i-au extirpat lui Cătălin Botezatu o jumătate de colon și i-au făcut chimioterapie hipertermică, o procedură prin care au îndepărtat orice risc de extindere a infecției în organism. Intervenția a durat șase ore.

Designerul se confruntă cu probleme de sănătate încă din 2015, medicii montându-i cinci stenturi până în prezent.

„Mi-am dat seama că dacă cineva mă poate salva, acela este doar Dumnezeu! Toți prietenii au fost alături de mine și m-au susținut! De la bunul meu prieten Joshua, Raluca Bădulescu, Monica Vlad, Eva Pavel, consiliera mea care mă ajută de ani de zile pe plan medical, ce să zic, mulți oameni care m-au vizitat și la Istanbul”, a spus Cătălin Botezatu, potrivit cancan.ro.

Cătălin Botezatu şi-a făcut TESTAMENTUL. Cine va moşteni AVEREA IMENSĂ a DESIGNERULUI

Creatorul de modă a recunoscut că și-a făcut deja testamentul și a vorbit despre cum și-a împărțit averea. De-a lungul timpului, am făcut donaţii importante unor instituţii din România, dar mai ales din afară. Aşa că tot ce rămâne, mult-puţin, va ajunge acolo unde trebuie. O parte din ce am se va duce în scopuri caritabile. Mai mult de jumătate va merge către bătrâni, restul este canalizat către o persoană dragă mie. Prietenii mei știu deja că mi-am făcut testamentul, totul e scris.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7786
RON
15 Dec
noapte 1 °
zi 13 °
Ultimele joburi adaugate
24 H