Cătălin Botezatu dezvăluiri-șoc despre relația cu Bianca Drăgușanu: „Bianca e creația mea și ea știe asta. Am văzut tot felul de femei în România care dintr-un aspect neplăcut au evoluat în femei frumoase”

Cătălin Botezatu nu se ferește să vorbească despre relația pe care a avut-o cu celebra prezentatoare TV Bianca Drăgușanu. Acesta a oferit noi detalii despre tipul de relație pe care a avut-o cu aceasta.

24 mai 2023, 23:31
Cătălin Botezatu dezvăluiri-șoc despre relația cu Bianca Drăgușanu: „Bianca e creația mea și ea știe asta. Am văzut tot felul de femei în România care dintr-un aspect neplăcut au evoluat în femei frumoase”
Cătălin Botezatu dezvăluiri-șoc despre relația cu Bianca Drăgușanu: „Bianca e creația mea și ea știe asta. Am văzut tot felul de femei în România care dintr-un aspect neplăcut au evoluat în femei frumoase”

Cătălin Botezatu este extrem de prezent în showbiz-ul românesc, iar acest lucru se datorează faptului că este unul dintre cei imoprtanți și apreciați creatori de modă de la noi din țară. În trecut, acesta a format un cuplu, care s-a bucurat de extrem de multă popularitate, cu Bianca Drăgușanu. Deși scânteia dintre cei doi s-a stins în urmă cu mai mulți ani, designerul a rămas în relații bune cu prezentatoarea TV și nu ezită niciodată să își manifeste aprecierea fața de aceasta și respectul.

Citește și: Cum s-a fotografiat Anamaria Prodan cu Cătălin Botezatu, la o zi după despărţirea de Flavius

De curând, Cătălin Botezatu a dezvăluit o serie de noi detalii despre relația pe care a avut-o cu Bianca Drăgușanu. El a povestit cum a fost momentul în care s-a cunoscut prima oara cu frumoasa blondină. Acesta a mai vorbit și despre clipa în care a realizat că își dorește să aibă o relație cu prezentatoarea TV.

„Bianca, contrar tuturor aparențelor de atunci, pentru vremurile acelea, pentru că ea se actualiza tot timpul, arăta bine. Era femeia accident atunci, pentru că altfel nu îmi atrăgea atenția. Era o femeie frumoasă, înaltă, avea și atunci sâni. Am întâlnit-o la Kitzbuhel, a făcut o prezentare pentru mine, iar seara am invitat-o să meargă cu mine la un mare petrecere de milionari, unde erau numai oameni cu bani și îmi aduc aminte că atunci când am intrat în încăpere cu ea, s-a făcut liniște. Ăla a fost momentul în care am hotărât că ea va fi aleasa și va fi cea în care voi investi din toate punctele de vedere, ca și imagine în primul rând. Bianca a luat ce a trebuit de la mine, chiar dacă ea face mult show, de fapt face ceea ce se cere. Eu niciodată nu o să vorbesc urât de ea, nu o să o desconsider, o să spun numai lucruri frumoase.Pentru mine, Bianca rămâne Bianca. Ea este o femeie puternică, a demonstrat că poate să fie și o bună prezentatoare de televiziune, o mamă bună, un creator de modă ok. A demonstrat că este destul de completă și complexă până la vârsta pe care o are.”, a declarat Cătălin Botezatu, la WOWnews.

Cătălin Botezatu vorbește frumos despre Bianca Drăgușanu, cu fiecare ocazie pe care o are.

„Bianca e creația mea și ea știe asta și spune asta. Și eu sunt mândru, chiar dacă o să îmi iau hate. Bianca a pornit de jos, a fost, atunci când am cunoscut-o eu, o femeie frumoasă, care, normal, a evoluat, cum este și firesc. Am văzut tot felul de femei în România care evoluează și asta nu e rău sau am văzut tot felul de fete, care dintr-un aspect neplăcut au evoluat în femei frumoase și iar nu este rău, dar pe ele nu le mai comentează nimeni. Pe Bianca în schimb, toată lumea o comentează, nu înțeleg de ce, că vezi doamne și-a scos coastele și așa mai departe. Nu, nene! Are talia mică pentru că face sport, pentru că se îngrijește și pentru că a investit în ea. Că și-a pus niște silicoane și niște buze, că ți-ai luat pantofi noi, toată lumea are.”, a declarat Cătălin Botezatu, pentru WOWbiz.ro.

Cătălin Botezatu a dat și mai multe sfaturi cu privire la modul în care ar trebui să abordeze ținutele pentru evenimentele festive.

„La o nuntă, întotdeauna prim greșeală pe care o fac femeile este să își facă o rochie ca a unei vedete. Să își facă rochii care sunt pozate pe manechine de 1.80 m, care mai sunt urcate și pe un piedestal care îi dau așa o chestie statuară, ele neavând de fapt o conformație pentru o astfel de rochie și atunci de multe ori domnișoarele care vor, îmi asum asta, o să îmi iau hate, sunt mici de înălțime și sunt puțin mai grăsuțe și Doamne ferește nu e nimic rău în asta, dar dacă vor o rochie cu crinolină, vor arăta ca o butelie cu husă.  Plus că nu își dau seama că o crinolină din aceea mare este frumoasă da, dar pe o femeie înaltă. Plus că nu își dau seama, dar crinolina aia, când te așezi ți se văd toate… Doamne ferește!”, a explicat în urmă cu ceva timp Cătălin Botezatu, pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Bat clopote de nuntă pentru Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău? Iată indiciul care i-a dat de gol