Cum s-a fotografiat Anamaria Prodan cu Cătălin Botezatu, la o zi după despărţirea de Flavius

Cum s-a fotografiat Anamaria Prodan cu Cătălin Botezatu, la o zi după despărţirea de Flavius. Impresara şi bărbatul cu care a început o poveste de dragoste au decis să pună punct relației, la aproximativ o lună de când anunțau că formează oficial un cuplu.

18 mai 2023, 23:41
Cum s-a fotografiat Anamaria Prodan cu Cătălin Botezatu, la o zi după despărţirea de Flavius
Cum s-a fotografiat Anamaria Prodan cu Cătălin Botezatu

Cum s-a fotografiat Anamaria Prodan cu Cătălin Botezatu. Chiar dacă impresara părea că era mai fericită ca niciodată după divorţ, se pare că povestea de dragoste nu a durat foarte mult, iar acum este din nou o femeie liberă.

Ambii au scris pe rețelele de socializare un mesaj asemănător, prin care anunțau faptul că deși relație de iubire s-a încheiat, prietenia dintre ei va rămâne veșnică.

Citeşte şi: Anamaria Prodan le dă replica celor care o critică pentru că a ieșit în costum de baie pe stradă: „Gura lumii nu mă afectează. Trăiesc fiecare secundă”

Cum s-a fotografiat Anamaria Prodan cu Cătălin Botezatu

Când toată lumea credea că impresara suferă după această despărțire dureroasă, în realitate, Anamaria Prodan pare că își trăiește în continuare viața la cote maxime. Vedeta s-a fotografiat într-o ipostază neașteptată alături de Cătălin Botezatu, luându-și prin surprindere toți urmăritorii. Cei doi par vizibil fericiți, dar și extrem de apropiați.

Flavius este un om minunat. Este un romantic desăvârşit, un bărbat care ştie să aprecieze o femeie şi o face să se simtă icoana vieţii lui. Călătoria noastră prin viaţă în 2 a luat sfârşit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieţi.

Îţi mulţumesc pentru momentele superbe pe care mi le-ai oferit şi îţi doresc toată fericirea din univers. Eşti un exemplu demn de urmat ca bărbat şi ca om. Sunt mândră de tine şi de tot ce ai realizat în viaţa asta. Am să te preţuiesc ca prieten drag forever”, este anunţul despărţirii postat pe Instagram de Anamaria Prodan.