Cătălin Botezatu, din nou pe masa de operație. Designerul a spus adevărul despre problemele de sănătate: „Mama nu a știut, tata nu a vrut să creadă”

Cătălin Botezatu a fost supus unei noi intervenții medicale la nivelul inimii. Designerul s-a confruntat cu probleme grave de sănătate care și-au pus amprenta asupra vieții sale. Din cauza gravității cazurilor, nici măcar părinții acestuia nu au știut ce se petrece cu el.

08 sept. 2023, 22:02
Cătălin Botezatu, din nou pe masa de operație. Designerul a spus adevărul despre problemele de sănătate: „Mama nu a știut, tata nu a vrut să creadă”

Cătălin Botezatu a ajuns din nou pe masa de operație. Medicii au fost nevoiți să îi aplice încă două stenturi, după ce inima lui, și așa slăbită din trecut, nu a mai putut face față. Designerul s-a confruntat și cu o altă problemă gravă de sănătate, și anume cancerul. Din fericire, acum este bine, dar după mai multe operații dificile. Medicii nu au crezut că se va mai trezi în urma intervențiilor.

Citește și: Cătălin Botezatu șochează din nou. Ce a declarat designerul, deși are mai mulți copii: ”Nu mă simt tată”

Cătălin Botezatu, noi probleme cu inima

Poate cel mai cunoscut creator de modă român, Cătălin Botezatu a fost supus unei noi intervenții medicale. Acesta a avut iar probleme cu inima, astfel că medicii au luat deciza de a-i aplica alte două stenturi. Implantarea unui stent la inimă se face în timpul angioplastiei coronariene, o procedură nechirurgicală și minim invazivă. Dispozitivul are rolul de a susține pereții arterelor, de a menține artera deschisă și de a îmbunătăți fluxul de sânge către inimă.

În cadrul podcast-ului Ilincăi Vandici, designerul a povestit ce se întâmplă, de fapt, în viața lui. El afirmă că, deși pare că are orice își dorește, problemele de sănătate l-au făcut să vadă viața cu alți ochi, considerându-se norocos că a supraviețuit atâtor boli.

„Sunt, de fapt, cel mai bolnav. Sunt cel mai nefericit. Și o recunosc. Și lumea iar o să spună . Nu! Ăsta sunt. Dacă am de toate, nu înseamnă că am ceva. Nu am nimic. Înainte mergeam în vacanțe. Eram recunoscut pentru vacanțele mele exorbitante, scumpe. Anul ăsta n-am fost în nicio vacanță. Singura vacanță a fost la turci, la control, unde mi-au pus încă două stenturi”, a dezvăluit Cătălin Botezatu.

Despre cancer, vedeta spune că a fost foarte greu să se vindece. A trecut prin mai multe operații complicate din care medicii nu au crezut că se va mai trezi dar, din fericire, a reușit să depășească fiecare pericol.

„Greu. Cinci operații groaznice, mai ales ultima. Am făcut hemoragie internă și atunci a fost groaznic, pentru că medicii au spus

Citește și: Cătălin Botezatu, dezvăluiri incendiare despre relațiile intime cu Bianca Drăgușanu: „Se dăruiește total. Bianca este una dintre cele mai bune”