Cătălin Botezatu: E dureros când îţi dai seama că n-ai prieteni pentru că eşti cine eşti, că pentru unii eşti doar un trofeu VIDEO

Cătălin Botezatu face mărturisiri în premieră despre credinţă, religiile pe care le-a studiat pentru pentru a-şi găsi propria spiritualitate şi despre relaţia pe care o are cu oamenii din jur.

RomaniaTV.net
02 iun. 2017, 19:19
Cătălin Botezatu: E dureros când îţi dai seama că n-ai prieteni pentru că eşti cine eşti, că pentru unii eşti doar un trofeu VIDEO

Cătălin Botezatu pune mare preţ pe spiritualitate şi în tot ce face se lasă ghidat de credinţă şi de iubire. A povestit în exclusivitate pentru România TV că a învăţat să facă diferenţa între prietenii adevăraţi şi cei şi cele care îl consideră doar un trofeu şi o rampă de lansare.

„Eu cred că ar trebui ca viaţa să aibă şi suişuri şi coborâşuri pentru că altfel nu am vedea pragul de jos, am fi mereu cu capul în nori. Acum 30 de ani, din cauza unor oameni răi, am ajuns sub nivelul mării, dar, ca o pasăre Phoenix, am revenit ş am renăscut. Asta e important. Să ai sănătate şi să fii puternic, să ieşi din valuri şi să te poţi lua la trântă cu toţi titanii. Sănătatea e cea mai importantă şi trebuie să ai grijă de ea. Dureros e când îţi dai seama că n-ai prieteni pentru că eşti cine eşti şi că pentru ei eşti de multe ori o rampă de lansare. Dar am învăţat să nu mai sufăr şi să nu-i mai cataloghez în sinea mea. Ei se cred prietenii mei, eu ştiu exact ce vor de la mine, că pentru ei, ele mai ales, sunt un trofeu. Am mulţi prieteni pe care i-am pierdut deja, dar ei nu ştiu încă. Şi o să-i doară. Iubirea e cea mai importantă, de la cea de părinţi până la cea pentru animale. Fără ea nu poţi să trăieşti. Am studiat tot felul de religii, dar nu mi-am schimbat religia”, a spus Cătălin Botezatu.