Cătălin Botezatu rupe tăcerea şi explică stările de rău din ultima perioadă. Ce a păţit celebrul designer

Deși e dependent de medicamente, designerul a depășit cu bine problemele de sănătate pe care le-a avut în trecut. Cătălin Botezatu explică totuși că singurul motiv pentru care uneori nu se simte bine e oboseala acumulată.

RomaniaTV.net
25 mart. 2017, 12:30
Cătălin Botezatu rupe tăcerea şi explică stările de rău din ultima perioadă. Ce a păţit celebrul designer

Cândva un client „fidel” al spitalelor, Cătălin Botezatu nu a mai ajuns de o bună perioadă în vreo clinică, din cauza problemelor de sănătate.

Vedeta bate drumul până acolo doar pentru analizele uzuale, și nu pentru vreo nouă intervenție sau pentru vreun tratament pentru afecțiuni cardiace. Totuși, designerul a mai avut și momente în care nu s-a simțit prea bine, și mulți s-au grăbit să împrăștie zvonul că ar fi foarte bolnav.

„Sunt foarte bine, doar foarte obosit. Asta pentru că am fost foarte mult plecat. În plus, filmez toată ziua pentru un proiect haios de televiziune, un reality show. Sunt ok, cu mici discrepanțe, când e vorba de oboseală și stres”, a declarat Cătălin Botezatu.

Dependent de pastile

Cătălin Botezatu a explicat și care e principalul motiv pentru care nu-și va putea permite ca vreodată să țină post.

„Când eram mai mic, mai țineam. Dar acum, iau pastile. Fac tratament, cu o anumită medicație până la sfârșitul vieții, preventiv, să nu mai trec prin ce-am trecut”, a mai spus acesta.

Altfel, Botezatu a mai spus că are și perioade în care reușește să doarmă doar câteva ore pe noapte.

„Uneori când reușesc să ajung acasă, îmi fac un duș și dorm mai mult. Alteori însă, foarte puțin”, a adăugat acesta.