Cătălin Botezatu face curat în lista de prieteni în 2023. Dezvăluiri neașteptate despre persoanele care l-au trădat

Cătălin Botezatu a fost dezamăgit de prieteni și e hotărât ca în 2023 să nu mai fie atât de permisiv și să-i scoată din viața lui pe cei care nu merită să fie acolo.

02 ian. 2023, 23:22
Cătălin Botezatu face curat în lista de prieteni în 2023. Dezvăluiri neașteptate despre persoanele care l-au trădat

Cătălin Botezatu a dezvăluit că prietenii pe care i-a ajutat au ajuns să-l ignore și că nu are de gând să mai accepte acest lucru. Creatorul de modă a povestit că a dat peste tot felul de persoane care au profitat de numele lui doar ca să-și atingă scopul, iar apoi au plecat. Din cauza lor, designerul a rămas fără sume importante de bani, iar de atunci se gândește de două ori înainte să mai accepte să dea o mână de ajutor.

În 2023, Botezatu vrea să-și facă curat în lista de prieteni și se mulțumește doar cu 5-6 persoane care au demonstrat că îi sunt de încredere.

„Sunt vreo 5 – 6 și sunt bogat. Sunt mulți care nu îți mai dau un telefon sau doar atunci când mai vor niște bani. Mereu voi spune asta: Dacă ți-am dat niște bani și știi că a venit termenul să mi-i dai, dar n-ai să mi-i dai, măcar dă-mi un telefon și să-mi spui: ‘Am să-ți dau bani, dar nu îi am acum, mai păsuiește-mă’. Se fac că plouă și asta mă deranjează cel mai tare”, a mărturisit Cătălin Botezatu, la Antena Stars.

Ce își dorește Cătălin Botezatu de la Noul An

Cătălin Botezatu a intrat optimist în 2o23 și vrea ca anul acesta să pună mai mult preț pe lucrurile spirituale decât pe cele materiale.

„În afara faptului că îmi doresc să fiu sănătos, îmi mai doresc să fiu puțin, cât se poate, măcar un dram de fericire. Dacă le ai pe toate, nu înseamnă că ești și fericit. Oamenii mă văd mereu cu zâmbetul pe buze, pentru că sunt o imagine publică și trebuie să ai o ușoară mască, nu falsă, dar nici nu poți să apari în fața oamenilor, fanilor, supărat, posomorât, pentru problemele pe care le ai. Oamenii vor să vadă întotdeauna un Cătălin Botezatu urcat pe acel piedestal, lipsit de probleme, dar nu e tot timpul așa.

Fericirea pentru mine înseamnă atât de puțin. Fericirea pentru mine este să fii într-un loc frumos, nu neapărat sofisticat, cu persoana pe care o iubești și care să te iubească, așa, simplu, pentru cine ești, nu pentru vedeta Cătălin Botezatu, pentru omul Cătălin Botezatu, care să spună cuvinte frumoase, să aibă simțul umorului, care să se bucure de aceleași lucruri frumoase de care te bucuri și tu. Asta înseamnă fericirea.

90% dintre oameni nu mai văd omul adevărat, în ziua de astăzi. S-a întâmplat și în anturaj, și între prieteni, în tot ce vrei tu. S-au cernut.”, a dezvăluit Cătălin Botezatu, pentru Spectacola.ro.