Cum arată fericirea pentru Cătălin Botezatu. Designerul face declarații surprinzătoare: „Oamenii mă văd mereu cu zâmbetul pe buze”

Cum arată fericirea pentru Cătălin Botezatu. Este unul dintre cei mai apreciați creatori de modă din România, reușind de-a lungul anilor să intre la inimile fanilor, atât pentru munca lui, cât și pentru caracterul său.

07 dec. 2022, 11:30
Cum arată fericirea pentru Cătălin Botezatu. Designerul face declarații surprinzătoare: „Oamenii mă văd mereu cu zâmbetul pe buze”
Designerul face declarații surprinzătoare

Cum arată fericirea pentru Cătălin Botezatu. După cum era de așteptat, designerul nu-și dorește nimic material, însă există totuși două lucruri spirituale care i-ar face viața completă. Speră să fie, în continuare, sănătos, însă își mai dorește de la Anul Nou și puțină fericire.

Citește și: Ce cadou și-a făcut Cătălin Botezatu de ziua lui: „Este ultimul model al acestui brand”

Cum arată fericirea pentru Cătălin Botezatu

În afara faptului că îmi doresc să fiu sănătos, îmi mai doresc să fiu puțin, cât se poate, măcar un dram de fericire. Dacă le ai pe toate, nu înseamnă că ești și fericit. Oamenii mă văd mereu cu zâmbetul pe buze, pentru că sunt o imagine publică și trebuie să ai o ușoară mască, nu falsă, dar nici nu poți să apari în fața oamenilor, fanilor, supărat, posomorât, pentru problemele pe care le ai. Oamenii vor să vadă întotdeauna un Cătălin Botezatu urcat pe acel piedestal, lipsit de probleme, dar nu e tot timpul așa. 

Fericirea pentru mine înseamnă atât de puțin. Fericirea pentru mine este să fii într-un loc frumos, nu neapărat sofisticat, cu persoana pe care o iubești și care să te iubească, așa, simplu, pentru cine ești, nu pentru vedeta Cătălin Botezatu, pentru omul Cătălin Botezatu, care să spună cuvinte frumoase, să aibă simțul umorului, care să se bucure de aceleași lucruri frumoase de care te bucuri și tu. Asta înseamnă fericirea. 

90% dintre oameni nu mai văd omul adevărat, în ziua de astăzi. S-a întâmplat și în anturaj, și între prieteni, în tot ce vrei tu. S-au cernut.”, a dezvăluit Cătălin Botezatu, pentru Spectacola.ro.