Cătălin Botezatu, gest nobil în mediul online. Creatorul de modă cere ajutorul oamenilor

Cătălin Botezatu a distribuit pe contul său de socializare cazul lui Daniel, un bărbat de 43 de ani, din Ploiești, care luptă din greu pentru viața lui.

14 sept. 2021, 14:17
Cătălin Botezatu, gest nobil în mediul online. Creatorul de modă cere ajutorul oamenilor

Bărbatul suferă de hidrocefalie obstructivă și Craniofaringiom de tip adamantinomatos şi, până acum, a fost supus la două intervenţii chirurgicale pe creier. Operaţiile au avut loc la Cluj, însă urmează o a treia intervenţie chirurgicală, pe care pacientul ar trebui să o facă în afara ţării.

Medicii au descoperit bucăţi din tumoarea extirpată parţial în primele două intervenţii în locuri mai greu accesibile. Tehnicile medicale şi aparatura din spitalele din străinătate l-ar ajuta să scape şi de aceste resturi. Odată eliminate, ar dispărea şi riscul recidivei.

Cătălin Botezatu, gest nobil în mediul online

Din păcate, Daniel nu dispune de banii necesari pentru a merge în străinătate, așa că a apelat la ajutorul oamenilor. Povestea lui l-a imrpesionat profund pe celebrul creator de modă, care i-a dat o mână de ajutor promovându-i cazul disperat pe reţelele sociale.

Se numeste Marin Petre Daniel este din Ploiesti si are doar 43 de ani si un baiat in varsta de 16 ani pe care viseaza sa il vad ginerica asezat la casa lui cu copii si tot ce trebuie.

Citeste si Ce salariu are Elena Lasconi ca primar: „Când lucram în televiziune, făceam banii ăştia în 40 de minute”

Viata isi urma rutina de zi cu zi, era fericit, gasise femeia potrivita lui cu care urma sa se recasatoresca, cand s-a trezit ca isi pierde cunostinta acasa, pe drum si mai rau la volan… dupa aceea avea dureri de cap, ameteli, pierderi de memorie de nu mai stia drumul spre casa si unde se afla, stari de greata puternice.. etc.

S-a dus la doctor si dupa mai multe investigatii a primit un diagnostic crunt: Craniofaringiom de tip adamantinomatos si Hidrocefalie obstructiva mai precis o tumora la cap cu acumulare de lichid cefalorahidian.

A facut 2( doua) operatii pe creier la Cluj si in prezent urmeaza un tratament si asteapta sa faca radioterapie sau din pacate o noua operatie deoarece dupa alte analize efectuate ulterior, medicii au descoperit ca ar mai fi bucati din tumoare ramase in creier in locuri mai greu de ajuns si ca exista posibilitatea reaparitiei acesteia in tot creierul.

Va rog oameni cu suflet bun sa faceti o fapta buna si din putinul vostru sa ii oferiti atat cat puteti voi, pentru a putea merge in strainatate sa faca o consultatie, sunt tratamente care in Romania nu se fac, sunt doctori mai buni care il pot opera din nou pentru a indeparta toata tumora, au aparatura mai buna, dar totul inseamna bani… bani multi de care acesta nu dispune.

Citeste si Anamaria Prodan: „O femeie, ori ridică un bărbat, ori îl coboară. Dacă nu ești concentrat… De câţi nu s-a ales praful”

Daca nu face toate aceste lucruri, va ajunge o leguma sau, Doamne fereste, isi va pierde viata. Vrea cu disperare sa se faca bine si sa traiasca„, este povestea bărbatului, publicată pe pagina de Facebook Uniţi pentru Petre Daniel.

Contul in care ii puteti dona este urmatorul:

Marin Petre Daniel RO44BTRLRONCRT0CE5359501

Swift: BTRLRO22 Banca Transilvania Ploiesti

Cătălin Botezatu, probleme grave de sănătate

Empatia manifestată vizavi de oamenii cu probleme grave de sănătate vine, în mod cert, de la faptul că Botezatu, la rândul său, s-a confruntat cu probleme majore de sănătate şi a fost supus mai multor intervenţii chirurgicale.

În primăvara acestui an, creatorul de modă a fost operat în Turcia după ce a fost diagnosticat cu cancer de colon în anul 2019.

Acum sunt ok. Acum un an și jumătate am suferit o intervenție destul de delicată. A fost vorba despre un cancer. Au urmat apoi cinci operații destul de grele. Nu-mi place să îmi plângă lumea de milă. Cancerul e o boală destul de grea. Eu sunt unul dintre oamenii fericiți.

Întotdeauna apar complicații, dar depistate la timp te pot salva de alte operații mai grave”, a declarat Cătălin Botezatu la Prima TV, la scurt timp după intervenţia din primăvara acestui an.