Cătălin Botezatu izbucnește în lacrimi de ziua lui. Surpriza copleșitoare din partea Angelei Similea: „Am fost impresionată de talentul tău, ai știut să-ți folosești darurile cerești, chiar dacă ai plătit cu sănătatea ta” VIDEO

Cătălin Botezatu a fost invitat la Teo Show, unde a avut parte de o surpriză de proporții din partea Angelei Similea, artistă pe care designerul o consideră "diva supremă".

03 dec. 2021, 10:00
Cătălin Botezatu izbucnește în lacrimi de ziua lui. Surpriza copleșitoare din partea Angelei Similea: „Am fost impresionată de talentul tău, ai știut să-ți folosești darurile cerești, chiar dacă ai plătit cu sănătatea ta” VIDEO

Cătălin Botezatu a fost invitat la Teo Show, unde designerul a izbucnit în lacrimi,  în momentul în care Angela Similea și-a exprimat respectul față de talentul său.

Botezatu a manifestat dintotdeauna o admirație profundă pentru divele de altă dată, precum Corina Chiriac sau Angela Similea.

Cătălin Botezatu rupe tăcerea despre relaţia cu Elena Ceaușescu. „Nu era ușor să fiu preferatul ei. Au urmat și intimități”

Creatorul de modă a declarat la emisiunea lui Teo că, în viziunea sa, Angela Similea a reprezentat dintotdeauna un etalon pentru ceea ce înseamnă o vedetă adevărată.

„Eu eram mic și o idolatrizam datorită vocii și a ținutelor. Nu am cuvinte să spun. În timp am avut șansa și onoarea sa fac videoclipuri. Am făcut rochiile acestei dive pentru mine era ceva dumnezeiesc și așa va rămâne”, a declarat impresionat Botezatu.

Producătorii de la Teo Show i-au pregătit lui Cătălin Botezatu o surpriză de proporții. Angela Similea și-a făcut prezența prin telefon în cadrul emisiunii și i-a făcut designerului o declarație în care și-a manifestat admirația și respectul față de munca sa.

Cătălin Botezatu, primele dezvăluiri despre nunta sa: „Candelabre din cristal, podea din oglindă și mireasa în voal princiar”
„Cu una dintre ținutele pe care mi le-ai creat tu pentru Mamaia, eu am câștigat cu „Să mor de dragoste rănită”, sufletul tuturor românilor, declarând-o melodia secolului. Am dat mâna atunci , eu am fost mereu impresionată de talentul tău și nu numai, pentru că mulți au talent, dar nu știu cum să-l folosească. Tu ai fost orientat de mic, ai știut să folosești darurile cerești, Dumnezeu ți-a fost alături, e adevărat că ai plătit cu sănătatea ta, dar omul care lucrează cu credință și cu dăruire nu poate  să nu plătească într-un fel, și, pentru că nu vorbesc din cărți, știu câtă jertă se face pentru a-ți duce profesia la înălțimile pe care tu simți că o poți duce. Eu îți doresc pentru ziua ta, un singur lucru care să facă media tuturor celorlate daruri” a declarat cu emoție Angela Similea.

Reacția lui Cătălin Botezatu a fost una pe măsură, căci creatorul de modă nu și-a putut controla lacrimile.

„Vă mulțumesc frumos pentru că mi-ați adus aminte de melodia „Să mori din dragoste rănită” pentru că în momentul acela am fost alăuri de dumneavoatră. Este cel mai frumos cadou pe care l-am primit în ultimii ani.” a mărturisit Botezatu printre lacrimi.

Angela Similea a subliniat rolul designerului pentru evoluția modei în România și i-a mulțumit acestuia pentru contribuția sa.

„Pe tine trebuie să te iubească toată lumea modei din România pentru că ai avut curajul să te duci cu pretenție pentru a putea aduce aici în țară tot ce se putea aduce, pentru a învăța doamnele și domnișoarele ce înseamnă frumosul infinit. Îți mulțumesc.”, a încheiat Angela Similea.