Cătălin Botezatu, primele dezvăluiri despre nunta sa: „Candelabre din cristal, podea din oglindă și mireasa în voal princiar”

Cătălin Botezatu continuă să fie unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbiz. Deși a declarat în trecut că nu vrea să se însoare, designerul recunoaște că și-a făcut un plan bine pus la punct pentru fericitul eveniment.

30 nov. 2021, 16:20

Cătălin Botezatu a avut relații cu cele mai mari dive ale momentului, din țară și din străinătate, de la Tania Budi la Bianca Drăgușanu, designerul nu a făcut niciodată un secret din fascinația pe care a avut-o față de iubitele sale.

Totuși Botezatu nu și-a întemeiat o familie cu niciuna dintre femeile pe care le-a cunoscut și chiar a declarat că nu are de gând să se căsătorească. Cătălin Botezatu a recunoscut recent că de fapt se gândește adesea la cum ar arăta fericitul eveniment, iar viziunea designerului îl recomandă pentru o posibilă carieră de organizator de nunți.

Colaborare-bombă în showbiz. Cătălin Botezatu pregătește o surpriză cu Kim Kardashian. Ce vrea să facă faimosul creator de modă
“Nu vreau să mă căsătoresc, dar m-am gândit, chiar acum o lună, cum ar putea arăta nunta mea. Dacă ar fi să fac o nuntă, aș închiria un avion, mi-aș invita toți oamenii dragi mie. Ar fi un eveniment pe o insulă, pe plajă. Cred că ar fi greu de realizat, dar cu bani cred că se poate orice. Pe acea plajă, sub fiecare palmier, ar putea fi montate zeci de candelabre din cristal, cu o podea din oglindă, cu mese din cristal pline cu flori și ghirlande. Oceanul undeva în spate, iar seara luminat, cu o orchestră pusă undeva sus. Eu îmbrăcat extrem, extrem de elegant. Un dress code à la Marele Gatsby și aceea ar fi nunta. Mireasa mi-aș dori să aibă aceleași gusturi ca mine la rochia de mireasă, adică în felul în care i-aș face eu. Să aibă o trenă imensă, cu un voal princiar și în rest cu multe briliante”, a spus Cătălin Botezatu, în podcastul „Fără Filtre”.

Cătălin Botezatu, despre viaţa tumultoasă care i-a provocat cancer: „Eram ca un zombi, dar nu a contat”

Cătălin Botezatu, despre viaţa tumultoasă care i-a provocat cancer. ”Dacă nu te tratezi atunci când trebuie, dacă nu-ți faci un control, te poți trezi cu cine știe ce boală și e prea târziu. Dacă faci asta, așa cum am făcut eu, și am ajuns pe mâinile tale (n.r.: Evei Pavel, consilierul medical internațional care a fost mereu alături de Cătălin Botezatu), ai șansa să te simți ca acasă într-un spital.

Operat recent la colon, Cătălin Botezatu ajunge din nou pe mâna medicilor: „Toată această nebunie şi-a pus amprenta pe sănătatea mea. Merg la sfârşitul lunii la Istanbul”

Din păcate, o viață tumultoasă, poate uneori neglijentă din partea mea, te poate duce în halul acesta. Și uite, am ajuns la un cancer, o tumoră. Am venit aici la un control și am acuzat niște mici înțepături, aproape insesizabile, în urma cărora medicul, unul dintre cei mai buni medici, mi-a zis:

”Uite, am un ecograf perfomant adus acum din Statele Unite”, și m-a băgat la acel aparat și a descoperit un apendice mai special. Au hotărât să mă opereze, dar nu am făcut operația în Turcia, așa cum trebuia, am mers în țară pentru că aveam multe prezentări de modă. Am făcut operația într-un spital (n.r.: din România) și când au scos apendicele, în spatele lui se ascundea o tumoră.

Ulterior, s-a luat hotărârea să fiu operat (n.r.: în Turcia), operație de tip HIPEC. Este foarte puțin cunoscută în România. A fost destul de delicat pentru că intervenea anestezia, a fost sunat medicul care se ocupă de inima mea, i s-a spus că inima nu rezistă decât câteva ore, operația a durat mai multe ore.

Dar au putut să facă două intervenții într-una, au introdus un one shot de chimioterapie – ca și cum ai face chimioterapie preț de un an, dar introdusă o singură dată. E foarte greu, foarte dur, pentru că trebuie să reziști și să ai un organism puternic”, a mărturisit Cătălin Botezatu în emisiunea Evei Pavel, “Apel la consilier”, ce va fi difuzată duminică, de la ora 11:00, la Kanal D.