Cătălin Botezatu, la un pas de moarte după ce a suferit o operație complicată în Turcia: „S-a scurs tot sângele din mine”

Cătălin Botezatu a vorbit despre situația grea prin care a fost nevoit să treacă anul trecut, când s-a confruntat cu noi probleme de sănătate.

15 mart. 2024, 14:25
Cătălin Botezatu, la un pas de moarte după ce a suferit o operație complicată în Turcia: „S-a scurs tot sângele din mine”

Cătălin Botezatu, dezvăluiri cutremurătoare despre intervenția avută în Turcia.  Acum ceva timp, creatorul de modă a suferit o operație dificilă la un spital din Turcia, după ce a descoperit o tumoare în urma investigațiilor medicale. În urma intervenției, acesta era să-și piardă viața și a povestit totul în platoul unei emisiuni.

Cătălin Botezatu și-a făcut o ecografie și a aflat că suferea, de fapt, de o formă specială de apendicită, care necesita operație. Tumoarea era în partea dreaptă a abdomenului, jos, în spatele apendicelui.

Problemele de sănătate s-au ținut lanț de Cătălin Botezatu, care, din fericire, a reușit să treacă cu bine peste toate și să-și reia, la scurt timp, activitatea profesională. Ultima intervenție, care a fost și una extrem de complicată, a avut loc anul trecut, în Turcia, când celebrul designer era la un pas de moarte. În urma unei operații de apendicită, medicii au descoperit o tumoră ascunsă, care deja avansase extrem de tare. Acesta nici nu a mai avut timp de gândire și a fost nevoit să ajungă de urgență pe masa de operație.

Adevărul despre orientarea sexuală a lui Cătălin Botezatu. Designerul nu a mai suportat zvonurile: „Am doi copii! Nu mai aberați!”
A fost o tumoare ascunsă în spatele apendicului, pe care am descoperit-o întâmplător în Turcia, pentru că eu acolo îmi fac analizele. Totul a fost perfect, filmam la o altă emisiune și spuneam că simt așa niște înțepături, dar nu deranjant. Mi-a zis atunci cineva să mă bage la un ecograf și când am intrat la acest ecograf mi-au zis că am o formă specială la apendic. Am și râs.. păi puteam eu să am un apendic normal? Mi-au zis să mă operez, dar nu am vrut pentru că aveam prezentări în România. Am venit aici, mi-am scos apendicul, dar în momentul în care l-am scos, am descoperit această tumoare, care era ascunsă în spatele apendicului. O tumoare nașpa. Am trecut și prin România prin niște lucruri de care nu vreau să-mi mai aduc aminte, n-aș trimite pe nimeni în România.”, a povestit Cătălin Botezatu la Xtra Night Show.

Si
Chiar dacă s-ar fi putut opera și în România, acesta și-a dorit să aibă parte de cele mai bune condiții, motiv pentru care a ales să se încreadă în medicii din Turcia, care, spune el, au reușit să-i salveze viața ce era extrem de fragilă în acel punct al vieții sale.

Am plecat imediat la Istanbul. Când m-au văzut în ce hal eram… Eram pe moarte, ca să spun sincer. Am făcut o operație extrem de periculoasă. Am fost printre primii oameni din lume care au făcut o astfel de operație tip hipec. Eu la trei zile după operație am avut neșansa, din cauza unor chestii, nu mai vorbim, mi-a explodat o drenă, am făcut o hemoragie internă, în câteva ore s-a scurs tot sângele din mine efectiv. Norocul a fost că unul dintre medicii americani care mă operaseră stătea aproape, a venit repede. Era duminică, ora 5 dimineață, spitalul era gol. Intrasem în fibrilații, nu aveam voie cu inima, frisoane, nasol de tot. Nu mai puteam să rezist. Inima îmi rezista maxim 3 ore.”, mai spune Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu, condamnat la un an de închisoare. Designerul, despre cel mai dificil moment din viața lui: „Am fost la câțiva pași distanță de un cuțit și de a fi omorât”

După ce și-a făcut povestea auzită, Cătălin Botezatu spune că a primit mesaje de la sute de români care i-au urmat exemplul și care au avut, astfel, o nouă șansă la viață.

Operația a durat 6 ore și 3 minute. A fost ceva rău, nu că aș fi simțit… După operație îmi venea să-mi rup pieptul, așa de rău a fost, dar datorită acestor oameni am supraviețuit. Mă mândresc cu faptul că această operație a salvat mulți români, mi-au scris sute de oameni, cărora li s-a spus că în România vor muri.”, a continuat el.