Cătălin Botezatu pleacă de la emisiunea Bravo ai Stil. Primele declarații ale designerului – EXCLUSIV

Cătălin Botezatu face anunţul momentului în showbiz. După șase sezoane de emisiune Bravo ai Stil, Cătălin Botezatu a decis că e momentul să-și ia rămas bun de la aparițiile pe acest post tv.

27 iul. 2021, 15:10
Cătălin Botezatu pleacă de la emisiunea Bravo ai Stil. Primele declarații ale designerului – EXCLUSIV

Cătălin Botezatu nu va mai apărea în noul sezon „Bravo, ai stil!”. Cel care a fost în ultimele trei sezoane jurat al emisiunii de modă râmâne, însă, la Kanal D, conform unui anunţ al staţiei.

“Dragii mei, a venit momentul pentru a împărtăși cu voi o decizie pe care am cântărit-o mult, nu a fost o decizie ușoară, însă am hotărât să mă retrag din proiectul Bravo, ai stil!. Voi rămâne în Kanal D, alături de această echipă extraordinară, împreună vom dezvolta alte proiecte de televiziune.

Sunt convins că această nouă etapă va reprezenta o provocare, un nou capitol frumos din viața mea și abia aștept să îl împărtășesc și cu voi. Înainte de tot, vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul vostru, că mi-ați fost și îmi sunteți alături de fiecare dată, în toate proiectele în care sunt implicat. Vă sunt profund recunoscător!  Le urez succes colegilor mei în noul sezon “Bravo, ai stil! Celebrities”. Voi reveni cu vești, așa cum v-am obișnuit! Va îmbrățișez pe toți!”,  a spus Cătălin Botezatu.

Contactat de Româniatv.net, Cătălin Botezatu a precizat că va face o declarație oficială pe această temă mâine.

Recent au apărut zvonuri conform cărora Botezatu s-ar pregăti să semneze un nou contract cu PRO TV, pentru a fi jurat în locul lui Florin Călinescu, la emisiunea „Românii au talent”. Cătălin Botezatu nu a confirmat că va semna un nou contract cu PRO TV.

„Momentan nu pot oferi nicio informație, dar mâine voi face o declarație de presă pe acest subiect”, a declarat Cătălin Botezatu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Catalin Botezatu (@catalinbotezatu1)

Cătălin Botezatu nu e primul jurat care pleacă de la Bravo ai Stil

Iulia Albu a renunțat la emisiunea Bravo ai Stil în 2018 pentru a semna contract cu ProTV.

Iulia a colaborat multă vreme cu postul Kanal D. Potrivit unei surse citate de Cancan.ro, Iulia ar fi avut un salariu de 3.000 de euro. O sumă destul de mare pentru orice om de rând, însă nu banii ar fi fostul motivul pentru care vedeta a decis să părăsească postul tv.

Iulia Albu era era mulțumită de felul în care oficialii postului o tratau, iar aceștia îi reproșau că nu face rating-ul așteptat. „Iulia se pare că nu ar fi fost tratată ca o divă de conducerea postului, fapt care o cam deranja și, mai mult decât atât, se pare că salariul ei în acea perioadă era doar în jur de 3.000 de euro. Cam în această situație a plecat ea la postul concurent, dar nu singură, ci împreună cu o mică echipă de producție din fosta emisiune Wowbiz, care se sistase în favoarea Exatlonului. Emisiune care, atunci, în 2018, făcea furori și ratinguri imense.

În acest context, mesajul venit din partea șefilor de la PRO TV care i-au oferit o rubrică în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță – una dintre cele mai vizionate emisiuni de după-amiază, a bucurat-o pe Iulia, care știa că cel mai important lucru pentru o vedetă este să rămână în lumina reflectoarelor. Și se pare că și salariul stilistei ar fi acum unul pe măsura așteptărilor ei, ea spunând prietenilor că este unul foarte OK”, a dezvăluit o fostă colegă de la Kanal D a vedetei.

Ce studii are Cătălin Botezatu. Când a făcut primii pași în lumea modei

S-a născut pe 3 decembrie 1966 în Alexandria. Și-a început cariera în modă încă din anul 1984, când era doar un adolescent de 22 de ani, și a lucrat ca manechin la casa de modă Venus, condusă de regretata creatoare de modă Zina Dumitrescu. După doar un an s-a bucurat și de primul lui premiu obținut la Frankfurt, pentru Cel mai bun manechin al anului din Europa.

Ce studii are Cătălin Botezatu. A studiat la Institutul European de Modă din Milano, urmând să lucreze mai apoi, timp de șase luni, în atelierele lui Gianni Versace, unul dintre cei mai mari creatori de modă din lume.

Ce studii are Cătălin Botezatu. Revenit apoi în țară, Botezatu a devenit directorul de stil al casei de modă Europa din București, urmând ca apoi să-și înființeze propria lui casă de modă – Delphi. Designerul a lansat numeroase colecții, inclusiv o linie de lenjerie masculină.

În momentul de față, Cătălin Botezatu vinde prin magazinul său online articole vestimentare, atât pentru femei, bărbați, cât și pentru copii. De asemenea, doritorii pot achiziționa de pe site-ul său chiar și măști de protecție.