Cătălin Botezatu, operat de urgenţă după ce i s-a descoperit o tumoră pe colon

Cătălin Botezatu a fost operat de urgență de o echipă de medici din Istanbul, după ce i s-a descoperit o tumoră pe colon, scrie Cancan.ro.

RomaniaTV.net
07 sept. 2019, 05:58
Cătălin Botezatu, operat de urgenţă după ce i s-a descoperit o tumoră pe colon

Cătălin Botezatu trece prin una din cele mai mari cumpene ale vieții lui. Creatorul de modă a suferit o intervenție chirurgicală, după ce în urma unor analize amănunțite a fost diagnosticat cu o tumoră pe colon. Medicii de la Istanbul au decis să îl opereze de urgență și i-au extirpat jumătate din colon, scrie Cancan.ro.

Surse apropiate designerului au declarat pentru publicația tabloidă că acesta este însă optimist. „Cătălin privește partea bună a lucrurilor, și anume faptul că a depistat această tumoră în fază incipientă. Abia azi a înteles importanța controalelor medicale regulate. E foarte încrezător că totul o să decurgă bine.”

Nimic nu prevestea ce avea să se întâmple cu Cătălin Botezatu. În ultimele săptămâni el părea că se simte foarte bine și chiar a călătorit în mai multe țări, așa cum se vede în fotografiile postate pe pagina lui de socializare.