Cătălin Botezatu a dezvăluit dacă a fost amantul Elenei Ceauşescu: „Viaţa mea e un film. Joc un rol ingrat care este asumat”

Cătălin Botezatu a acordat un interviu inedit prin care şi-a propus să facă lumină în toate aspectele vieții sale, atât profesionale, cât și private.

12 sept. 2021, 22:39
Cătălin Botezatu a dezvăluit dacă a fost amantul Elenei Ceauşescu: „Viaţa mea e un film. Joc un rol ingrat care este asumat”
foto: Kanal D

Celebrul creator de modă Cătălin Botezatu a vorbit, duminică, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, despre contractul de 18 milioane de euro câştigat în pandemie alături de firma unui apropiat.

Cătălin Botezatu explică dacă l-a îmbogăţit pandemia de COVID-19. „Încă aduc bani de acasă”

„Ce a scris presa, ce a scris presa, nu a însumat suma de 18 milioane de euro. Nu s-a întâmplat din cauza unor situaţii care nu ţin de minte, ţine de firma care s-a ocupat de acest contract.

Pandemia nu m-a îmbogăţit. Mi-a creat prejudicii. Încă aduc bani de acasă. Atelierul de creaţie, deoarece nu se fac rochii de seară, funcţionează la capacitate maximă cu bani de acasă”, a declarat Cătălin Botezatu, la Kanal D.

Cătălin Botezatu, despre educaţia „spartană” primită de la mama sa. „Cea mai mare umilinţă era atunci când spunea piaptănă ciucurii de la covor”

„Cea mai mare umilinţă era atunci când spunea piaptănă ciucurii de la covor, mă trimitea la piaţă să mă descurc.

Îmi spunea că o să mănânc bătaie dacă nu aduc ceva de calitate”, a mai spus Cătălin Botezatu.

Designerul a mărturisit că mama lui l-a obligat să citească de mai multe ori Codul Bunelor Maniere, din care îi dădea „extemporal”.

„Nu eram bătut foarte tare. Doar eram tras de perciuni până când nu mă mai puteam ridica pe vârfuri”, a spus Botezatu.

Cătălin Botezatu: „Viaţa mea e un film. Joc un rol ingrat care este asumat”

„În ultima perioadă joc un rol permanent în viaţa mea.. Viaţa mea e un film, o carte deschisă.

Nu pot spune că eu sunt cel adevărat. Nu poţi să le ai pe toate. Trebuie să sacrifici ceva piaţa personală. Mi-am asumat un rol, acela pe care oamenii vor să-l vadă..

Datorită acestui job, sunt mai special. Şi eu am probleme şi eu plâng. Oamenii nu vor să vadă asta. (…) Joc un rol ingrat care este asumat”, a mărturisit Botezatu.

Ce extravaganțe îţi permitea Cătălin Botezatu pe vremea lui Ceauşescu?

La momentul angajării, Cătălin Botezatu a mărturit că nu avea buletin de Bucureşti pentru a se angaja la un centru de cercetare, dar, pentru că era un preferat al Elenei Ceauşescu, a obţinut documentul în 24 de ore.

„Am fost extrem de privilegiat şi îmi permiteam orice extravaganţe. Zic că este o emisiune serioasă, nu pot să discut despre extravaganţe într-o altă direcţie.

Îmi permiteam mai multe maşini aparţinând unor mărci celebre. Doar Hagi mai avea această extravaganţă. Mergeam la petreceri şi cunoşteam oameni grei”, a afirmat Cătălin Botezatu.

A fost Cătălin Botezatu amantul Elenei Ceauşescu?

Designerul a explicat că toate prezentările de modă erau private în timpul regimului comunist.

„Eram unul dintre manechii preferaţi care ofereau flori Elenei Ceauşescu. Se făceau controale drastice.

Lasă-mă să nu-ţi răspund. Răspunsul poate să fie şi nu şi îmi place să-l spun eu”, a precizat Botezatu.

Citeşte şi: Colaborare-bombă în showbiz. Cătălin Botezatu pregătește o surpriză cu Kim Kardashian. Ce vrea să facă faimosul creator de modă

Cătălin Botezatu este cel mai cunoscut creator de modă din România, și-a început cariera ca fotomodel, devenind ulterior designer, de atunci bifând performanță după performanță în lumea modei, creațiile sale fiind foarte apreciate în lumea întreagă.

Citeşte şi: Cine îl înlocuieşte pe Cătălin Botezatu pe scaunul de jurat de la „Bravo, ai stil!”