Colaborare-bombă în showbiz. Cătălin Botezatu pregătește o surpriză cu Kim Kardashian. Ce vrea să facă faimosul creator de modă

Veste de zile mari. Cătălin Botezatu va avea un parteneriat pe plan profesional cu nimeni alta decât Kim Kardashian.

04 sept. 2021, 10:22
Colaborare-bombă în showbiz. Cătălin Botezatu pregătește o surpriză cu Kim Kardashian. Ce vrea să facă faimosul creator de modă

Colaborare-bombă în showbiz. Cunoscutul creator de modă a fost surprins la același eveniment cu echipa lui Kim Kardashian, care i-a observat potențialul talentatului român și nu a ezitat să-i promită o colaborare.

Colaborare-bombă în showbiz. Cătălin Botezatu pregătește o surpriză cu Kim Kardashian

Cătălin Botezatu spune că în viitorul foarte apropiat va scoate pe piață o colaborare cu celebra Kim Kardashian.

”I-am cunoscut, foarte important, pe cei din echipa lui Kim Kardashian, care sunt armeni pentru că și Kim Kardashian este armeancă. Voi începe o colaborare cu ei. Au fost foarte impresionați de cariera mea, de evoluția mea și probabil că în viitor veți vedea lucruri făcute în comun cu Kim Kardashian și echipa acesteia”, a spus Cătălin Botezatu la Antena Stars.

Totodată, Botezatu a vorbit și despre starea sa de sănătate care i-a cam tot făcut probleme în ultima vreme, vedeta spune că acum este în cea mai bună formă, dar are și un secret care-i ajută organismul în cele mai grele perioade.

”Contrar tuturor aparențelor, mă simt foarte bine. Dar din când în când mai mergi la spital pentru a face o perfuzie, un ”molotov” de vitamine ca să reziste organismul mai mult”, a mai adăugat designer-ul, liniștindu-și astfel fanii, îngrijorați de starea sa de sănătate.

Cătălin Botezatu și-a început cariera în modă în anul 1984, ca manechin al casei de modă Venus, condusă de Zina Dumitrescu. După doar un an, în 1985, Botezatu a primit, la Frankfurt, titlul de „Cel mai bun manechin al anului în Europa”.

Ulterior, Cătălin Botezatu a urmat cursurile Institutului European de Modă din Milano, iar creatorul Gianni Versace l-a ales să lucreze timp de șase luni în atelierele sale.

El a devenit director de stil al casei de modă Europa din București, după care și-a înființat propria casă de modă, Delphi, în anul 1996. De-a lungul vremii a lansat mai multe colecții precum „Buddha Bar”, „Egyption”, „Kyoto”, „Angels”, „Ameno”, „Chicago” etc, dar și o linie de lenjerie intimă masculină.

Este singurul creator de modă din țară care se ocupă scenografie, regie, coloană sonoră, cât și de styling-ul colecției pe care o lansează (bijuterii, pantofi, aplicații capilare etc), potrivit biografiei oficiale.

Citește și: Cătălin Botezatu, mesaj către „rivalul” Tibi Clenci, care i-a luat locul la Bravo, ai stil!: „Să taie în carne vie”