Cătălin Botezatu, primele declarații despre relaţia cu un bărbat. „Şi ce dacă sar puțin pârleazul?”

Cătălin Botezatu a făcut primele declarații cu privire la relația cu un bărbat în cadrul unui podcast al lui Cătălin Măruţă. Cunoscutul creator de modă a dorit să clarifice care sunt preferințele sale sexuale.

26 apr. 2021, 18:42
Cătălin Botezatu, primele declarații despre relaţia cu un bărbat. „Şi ce dacă sar puțin pârleazul?”

Cătălin Botezatu, primele declarații despre relaţia cu un bărbat. Cătălin Botezatu a povestit în cadrul podcastului faptul că nu a dus lipsă de variate experiențe de-a lungul vieții sale, iubindu-se cu foarte multe femei şi a vorbit deschis despre relațiile pe care le-a avut, totodată menționând și faptul că dintre acestea erau și femei celebre.

Cătălin Botezatu, primele declarații despre relaţia cu un bărbat

Designerul nu a ezitat să clarifice zvonurile cu privire la orientarea sa sexuală şi a afirmat că nu s-a simțit niciodată deranjat că au apărut zvonuri conform cărora preferă și bărbații. Ba mai mult, a ținut să vină cu o replică la adresa celor care au lansat zvonuri false, susținând că s-a iubit cu sute de femei până acum. Cătălin Botezatu a avut relaţii cu femei celebre atât de la noi din țară cât și din străinătate. Designerul a afirmat că într-adevăr, îi plac femeile mai tinere decât el dar și faptul că a avut parte de experiențe memorabile, în care au fost implicați și alți bărbați.

@catalinmaruta

Confesiunile lui Catalin Botezatu! ▶️ episod nou pe canalul de youtube “Acasa la Maruta” 🍷

♬ sunet original – Catalin Maruta

Cătălin Botezatu, infectat cu Covid-19 după ce a avut cancer la plămâni! Momente cumplite pentru celebrul designer

„Mă simt bine să fiu plăcut de femei, dar și de bărbați. Da, recunosc, pot să spun? Am făcut, nu pot să fiu ipocrit. Am fost la showuri, gangbang-uri, unde se putea întâmpla orice. Dar, a fost acea limită pentru mine pe care nu am depășit-o. Dar dacă sar puțin pârleazul, și ce? Dacă va fi ceva, doamne ferește, să mă îndrăgostesc de un bărbat, că ființa e aceeași, da, spun!”, a mărturisit Cătălin Botezatu la podcastul lui Cătălin Măruţă.

Cătălin Botezatu a adăugat că el cunoaște foarte mulți bărbați care sunt fericiți orientarea lor sexuală, fiind împreună cu parteneri cu care pare să se înțeleagă de minune.

@videoviral1097#fy #foryou #foryoupage #viral #romanian #lamaruta #catalinmaruta #acasalamaruta♬ sunet original – Video.Viral