Cătălin Botezatu, probleme grave de sănătate. A fost internat de urgenţă în spital!

Cătălin Botezatu, probleme grave de sănătate! Designerul a fost chemat de urgență la spital în Turcia, pentru niște analize suplimentare. Designerul, care se confruntă de mai mult timp cu probleme grave de sănătate, va fi supus unor investigaţii medicale complexe.

12 nov. 2020, 19:15
Cătălin Botezatu, probleme grave de sănătate. A fost internat de urgenţă în spital!

Cătălin Botazatu, probleme grave de sănătate! A fost chemat de urgență la spital în Turcia, după ce anul trecut a reușit să învingă cancerul și să revină cu zâmbetul pe buze în juriul de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Din cauza proiectelor în care a fost implicat în ultimele luni, designerul și-a neglijat starea de sănătate, însă, așa cum i-au recomandat medicii, a mers la un control de rutină, pentru a vedea în ce stare de află inima sa.

Cine este şi cum arată noua iubită a lui Cătălin Botezatu. Este mult mai tânără decât el

Cătălin Botezatu, probleme grave de sănătate!

Cătălin Botezatu a făcut mai multe analize în România, iar medicul din Turcia l-a chemat de urgență, după ce unele dintre rezultate nu au fost cele așteptate.  Designerul a fost însoțit de consilierul medical Eva Pavel, care îi este alături de mai multă vreme. Aceasta s-a ocupat, de altfel, de toate detaliile medicale, de toate programările și investigațiile pe care Cătălin Botezatu le-a făcut de-a lungul timpului în stărinătate, scrie WOWbiz.ro.

Cătălin Botezatu, chemat de urgență la spital. „Cătălin Botezatu a ajuns în Turcia la recomandarea medicului cardiolog, îngrijorat fiind de rezultatul testelor efectuate de acesta în luna mai. După primele consultații efectuate astăzi, domnul dr. Alp Burak a decis să lărgească sfera de investigații, ridicând suspiciuni la nivelul de funcționare a rinichilor. Mâine vom avea rezultatele tuturor testelor de nefrologie și vom vedea în ce direcție se îndreaptă. În acest moment, rezultatele analizelor de sânge indică o proastă funcționare a rinichilor, medicii dorind să verifice cât de gravă este situatia”, a declarat Eva Pavel pentru kfetele.ro.

Cătălin Botezatu a fost chemat de urgență la spital

Cătălin Botezatu a întâmpinat de-a lungul timpului probele grave de sănătate, fiind operat de cancer. De asemenea, creatorul de modă are și probleme cu inima, având cinci stenturi. Cu toate acestea, designerul încearcă să își trăiască viața și să se ferească din calea coronavirusului.

Cătălin Botezatu, dezvăluiri-şoc despre orientarea sa sexuală. „Am făcut tot felul de prostii!”

Cătălin Botezatu, probleme grave de sănătate

„Categoric, făcând parte dintre persoane cu risc crescut, situația m-a făcut să fiu foarte atent. La început am avut acea stare de anxietate, în care dezinfectam totul de mai multe ori. Apoi, în timp, m-am mai potolit, starea de panică a mai trecut, am respectat chestiile stricte, nu am dus totul la extrem. Am fost și sunt foarte responsabil. ”Pe toată perioada stării de urgență am respectat indicațiile autorităților, am stat în casă. Te simți vizat și cred că orice om se poate simți astfel pentru că, indiferent cât de sănătos ai fi, poți contacta virusul și îl poți da mai departe. Sper ca lupta cu acest virus să se termine cât mai curând”, a declarat Cătălin Botezatu.