Cătălin Botezatu provoacă SCANDALUL ANULUI în SHOWBIZ. Atac la o supervedetă de la noi: „Mie tot nu-mi place! Arată ca un dulăpior!”

Cătălin Botezatu a atacat-o dur pe Andreea Bălan. Designerul a criticat dur opțiunea artistei de a-și alege hainele pentru o zi obișnuită.

19 feb. 2019, 15:38
Cătălin Botezatu provoacă SCANDALUL ANULUI în SHOWBIZ. Atac la o supervedetă de la noi: „Mie tot nu-mi place! Arată ca un dulăpior!”

În cadrul rubricii „Aşa da, aşa nu cu Ralu şi Bote”, Raluca Bădulescu şi Cătălin Botezatu comentează ţinutele purtate de vedete pe stradă, în viaţa de zi cu zi. Andreea Bălan nu a scăpat de ochii vigilenți ai celor doi.

„S-a înălţat, s-a lăţit în umeri! Mie tot nu-mi place! Arată ca un dulăpior în poza asta. E frumoasă, are un corp frumos! E păcat! Ea îşi permite să poarte altfel de ţinute”, a spus Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu, SĂRUT PASIONAL cu o vedetă din România. Totul a fost filmat VIDEO

„O găsesc mai bine îmbrăcată în ţinuta asta decât în ţinutele alea studiate din emisiunile TV. Andreea Bălan, fără nicio supărare, chit că riscăm telefoane şi carne în frigider, nu este una dintre vedetele bine îmbrăcate, oricât de mult s-ar strădui. În această ţinută e decentă! Are freză cinstită, e de bine că nu am recunoscut-o! Andreea, când nu te străduieşti, îţi iese mai bine decât atunci când te străduieşti”, a spus Raluca Bădulescu.