Cătălin Botezatu, reacţie vehementă despre divorţul dintre Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi. „Acel bărbat este o brută!”

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au decis să divorţeze, iar Cătălin Botezatu a aavut o reacţie vehementă despre despărţirea celor doi.

31 oct. 2019, 20:48
Cătălin Botezatu, reacţie vehementă despre divorţul dintre Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi. „Acel bărbat este o brută!”

Cătălin Botezatu a făcut declarații dure pentru Cancan.

Bianca Drăguşanu, la URGENŢE după ce a fost agresată de SOŢ. I-a înfipt furculiţa în mână când a aflat de divorţ FOTO

„În primul rând, dacă este adevărat, pentru că am auzit varianta asta de mai multe ori, nu trebuie să ne bucurăm de un divorț. Dacă este adevărat, sincer îmi pare rău. Acest lucru înseamnă separare și la propriu și la figurat, suferință și inimi rupte. Dacă divorțul este motivat în cazul Biancă de bătăi, este categoric că își are rostul. Eu consider că nicio femeie nu trebuie să fie lovită, nu sunt de acord cu violența mai ales când este vorba de o femeie. Indiferent de ce face o femeie, ele fac multe nesărate, cred că poate exista dialog”, a declarat Cătălin Botezatu.

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi divorţează! Motivul rupturii: agresiunea fizică şi infidelităţile

„Poate exista un moment în care o împingi, nu neapărat o lovești. Dar când e vorba de lovituri, care cauzează o coastă ruptă sau un picior… Atunci aceea nu se mai poate numi bătaie, se poate numi brutalitate. Acel bărbat care recurge la așa ceva este o brută. Nu știu dacă este cazul lui și nu vreau să fac speculații pe acest subiect, dar nu poți să dai într-o femeie la modul în care să o lași lată pe jos. Categoric, Bianca a luat cea mai bună decizie. Nicio femeie nu trebuie să mai stea lângă un bărbat care o agresează și îi oferă o viață grea”, a mai declarat  Cătălin Botezatu.

Alex Bodi, prima reacţie după ce s-a spus că a bătut-o pe Bianca Drăguşanu. Ce spune despre filmările de la ieşirea din club