Cătălin Botezatu şi-a cumpărat bolid de 150.000 de euro

Îmbracă cele mai fiţoase branduri, merge în vacanţe exclusiviste, iar acum are şi cea mai bogată herghelie de cai putere sub capota unui Ferrari. Bote se dă în stambă pe litoral la volanul bijuteriei roşii, la bordul căreia îşi plimbă şi noile cuceriri. Imaginile prezentate în emisiunea CanCan.Ro de la România TV au arătat cum Cătălin, ca să impresioneze şi mai tare, a încălcat regulile de circulaţie trecând peste linia dublă continuă.

01 sept. 2014, 09:19
Cătălin Botezatu şi-a cumpărat bolid de 150.000 de euro

Întotdeauna în pas cu moda, Cătălin Botezatu e acum în trend şi pe patru roţi. Celebrul designer şi-a îmbogăţit parcul auto cu un Ferrari, al cărui preţ depăşeşte 150.000 de euro. Paparazzii CanCan.ro l-au surprins la volanul bijuteriei pe Bulevardul Mamaia.

CITEŞTE ŞI: Cătălin Botezatu a vorbit despre femeia care i-a marcat existenţa. Vezi cât era de frumoasă şi cum a cucerit-o

Botezatu n-a fost tentat să depăşească limita legală de viteză, însă a comis alte infracţiuni. Nerăbdător să ajungă la hotel, vedeta a virat stânga şi a încălcat linia dublă continuă. Imediat cum ajunge în parcarea hotelului, Bote îşi lasă maşina în grija unui prieten, în timp ce el şi însoţitoarea lui brunetă merg grăbiţi spre cameră.

Vezi: Cătălin Botezatu, show erotic în club cu două blonde VIDEO