Cătălin Botezatu şi-a făcut TESTAMENTUL. Cine va moşteni AVEREA IMENSĂ a DESIGNERULUI

Cătălin Botezatu a suferit operație foarte grea îmn Turcia, de extirpare a unei tumori rare, iar problemele de sănătate l-au făcut să se gândească inclusiv la cel mai rău scenariu. Din acest motiv, designerul şi-a făcut testamentul.

04 oct. 2019, 13:22
Cătălin Botezatu şi-a făcut TESTAMENTUL. Cine va moşteni AVEREA IMENSĂ a DESIGNERULUI

Cătălin Botezatu stă foarte bine la capitolul financiar, a afișat întotdeauna un stil de viață luxos, dar nu a spus cât de mulți bani are. Designerul a recunoscut faptul că și-a făcut deja testamentul și a vorbit despre cum și-a împărțit averea.

Cătălin Botezatu, ANUNŢ SFÂŞIETOR despre starea sa de sănătate, după ce a fost operat de cancer VIDEO

„De-a lungul timpului, am făcut donaţii importante unor instituţii din România, dar mai ales din afară. Aşa că tot ce rămâne, mult-puţin, va ajunge acolo unde trebuie. O parte din ce am se va duce în scopuri caritabile. Mai mult de jumătate va merge către bătrâni, restul este canalizat către o persoană dragă mie. Prietenii mei știu deja că mi-am făcut testamentul, totul e scris. Părinţii mei nu au nevoie de bani, au tot ce le trebuie pentru cât vor mai trăi. Iar moştenitorii mei sunt asiguraţi”, a declarat Cătălin Botezatu pentru Libertatea.

Cătălin Botezatu se reface în Turcia, de unde şi-a anunţat fanii că se simte din ce în ce mai bine după operație. Designerul are probleme şi cu inima, având montate cinci stenturi.