Cătălin Botezatu şi tatăl lui, operaţi în aceeaşi zi. Ambii au avut cancer la plămâni

Cătălin Botezatu şi tatăl lui au fost operaţi în aceeaşi zi. Designerul a spus că mama lui știa că el are niște probleme de sănătate, dar nu și faptul că urma să se opereze de cancer. Acesta a dezvăluit că ar fi existat riscul ca mama lui să moară dacă i-ar fi dezvăluit adevărul despre starea lui de sănătate.

02 mai 2021, 09:29
Cătălin Botezatu şi tatăl lui, operaţi în aceeaşi zi. Ambii au avut cancer la plămâni
Cătălin Botezatu şi tatăl lui au fost operaţi în aceeaşi zi.

Cătălin Botezatu

şi tatăl lui, operaţi în aceeaşi zi. „Mama dacă ar fi știut cu adevărat ce s-ar fi întâmplat, ar fi murit. Ea este foarte sănătoasă, cum poate să fie o femeie la vârsta ei. Nu am vrut să o expun, abia după ce am terminat cu operația și totul a fost bine, bunica s-a dus și i-a spus cum stau lucrurile. A știut așa… o chestie, dar nu a știu că mă operez și că s-ar putea să nu mă mai întorc acasă.

Cătălin Botezatu şi tatăl lui, operaţi în aceeaşi zi

Pe tatăl meu…a fost o chestie urâtă pentru că el cu un an înainte de a se întâmpla asta, el s-a îmbolnăvit și el de un cancer la plămâni, l-am ajutat, am fost lângă el, dar din păcate fix în ziua în care m-am operat, s-a operat și el, aici în România. Fără să știm unul de celălalt

‘, a spus Cătălin Botezatu, potrivit spynews.ro.

Operația lui Cătălin Botezatu a fost un succes. După puțin timp de la intervenție, designer-ul a aflat că și tatăl lui, despre care știa că se luptă cu aceeași boală, a fost operat de cancer la plămâni în aceeași zi.

Citeşte şi: Cătălin Botezatu, la un pas de moarte pe patul de spital: „Eram cadavru, nu puteam să mă ridic din pat”

Cum a aflat Cătălin Botezatu că are cancer

Mă simțeam ok, doar că eu de două ori pe an îmi fac un check out complet. După ce am terminat analizele generale, i-am spus medicului că simt o serie de înțepături în partea dreaptă.

Specialistul turc mi-a propus să ma supună unui test ecograf foarte performant unde a descoperit că am o formă mai ciudată de apendicită. M-am operat în România, și aici au descoperit că, de fapt, în spatele apendicului era o tumoră. Mi-au spus că e cancer.

Tratamentul de după l-am urmat în Turcia, acum sunt vindecat, am urmat un tratament care încă în România se face empiric!‘, a declarat Cătălin Botezatu în cadrul unei emisiuni TV.