Cătălin Botezatu trece prin momente grele. Anunţul făcut de Ilinca Vandici

Ilinca Vandici a fost alături de Cătălin Botezatu și în momentele bune și în cele mai puțin bune. Prezentatoarea a făcut declarații acum despre starea de sănătate a creatorului de modă, după ce acesta a suferit o intervenție.

RomaniaTV.net
04 nov. 2019, 10:20

În urmă cu aproximativ o lună de zile, Cătălin Botezatu a fost operat. Medicii din Turcia au intervenit și l-au salvat. Ilinca Vandici, dar și toată familia de la Kanal D au fost alături de acesta.

Cătălin Botezatu, declaraţii cutremurătoare despre lupta cu cancerul: „Am trecut de două ori pe lângă moarte”

Acum, colega lui de la Bravo, ai stil, a povestit prin ce a trecut, dar și faptul că este un om puternic și va trece peste această încercare. „Cătălin este bine, el este un om extrem de iubit, extrem de protejat de Dumnezeu. Care, uite, are și momente dificile, dar doar pentru că este suficient de puternic să treacă peste ele.El este un om extrem de bun, cu un suflet enorm, cu o enrgie aparte, nu ai cum să nu te îndrăgostești de el, mai ales noi care am stat și am mâncat din aceeași farfurie.

Am vorbit foarte des în perioada aceasta, el e foarte bine, se recuperează, va fi în curând foarte bine, la capacitate normală. Însă, ca orice altfel de intervenție, necesită repaos, asta și face acum, se odihnește, că are , dar în scurt timp sunt convinsă că va rupe barierele lucrurilor pe care le face. 

Il ador, îl iubesc, îi doresc toată sănătatea din lume și știu că Regele nostru suprem o să se facă bine cât mai repede.”, a spus Ilinca Vandici excluisv pentru VIVA!