Cătălin Botezatu, verdict în „războiul muşchilor”, după ce a analizat forma fizică a politicienilor care s-au vaccinat

Cătălin Botezatu, verdict în "războiul mușchilor” expuși la vaccinare. Designerul a analizat forma fizică a politicienilor care s-au vaccinat, lăsând cu această ocazie să se vadă părți ale corpurilor lor. Finaliștii au fost președintele Klaus Iohannis și premierul Greciei, Kyriakos Mitsotakis.

21 ian. 2021, 09:44

Cătălin Botezatu, verdict în „războiul muşchilor”.  Nu doar cei mai arătoși dintre liderii politici care s-au vaccinat au fost analizați de creatorul de modă, ci și cei mai inventivi. Sorin Cîmpeanu a fost ținta criticilor lui Botezatu, pentru cămașa cu orificiu pentru vaccinare, pe care acesta a descris-o „puțin cam penibilă”.

Citeşte şi: Cătălin Botezatu vrea să fie naş la nunta Biancăi Drăguşanu cu Gabi Bădălău. Anunţul făcut de vedetă

Cătălin Botezatu, verdict în „războiul muşchilor”

Președintele este bine, bine de tot, credeți-mă. Se vede că acolo este lucrat mult. Domnul președinte stă foarte bine, se vede că se întreține făcând sport. Stă destul de bine și premierul elen, dar nu se compară cu domnul Klaus Iohannis.

În schimb ceea ce am apreciat la primul ministru al Greciei este simplitatea. Când și-a dezgolit bustul a lăsat să se vadă acea cruciuliță atârnată, simplă pe un șnur. Nu lanț de aur, nu alte bijuterii, foarte modest, lucru care mi-a plăcut foarte mult”, a comentat Cătălin Botezatu la Realitatea Plus.

Cătălin Botezatu, mărturie şocantă de Anul Nou

Cătălin Botezatu a rememorat în prima zi a anunlui 2021 momentele mai puţin  plăcute din timpul vieţii. Într-un interviu în exclusivitate pentru Star Matinal, Cătălin Botezatu a vorbit despre perioada în care a fost închis.

Citeşte şi: Oana Zăvoranu, dezamăgită de Cătălin Botezatu: „Te caută doar atunci când are el nevoie”

Oamenii cred că sunt un om bogat, fericit, că nu duc lipsă de nimic, dar nu este deloc aşa. E foarte greu să accepţi că ai tot ceea ce îşi poate dori un om, dar eşti singur. Mă simt singur. Chiar şi când petrec timp cu prietenii mei mă simt singur, pentru că ei au familiile lor.

Ne adunăm la o masă, dar la final fiecare merge pe drumul lui alături de copii, de familie. Am muncit enorm pentru tot ceea ce am. Am avut mereu încredere în tot ceea ce pot să fac. Viaţa mea e o telenovelă lungă, s-ar face multe episoade.

Am fost încercat în viaţă, mi-am asumat fiecare episod din viaţa mea. Nu pot să spun că sunt un om care nu are regrete. Mereu am avut câte ceva de învăţat. Eu nu cred că există om pe pământ care să nu aibă regrete, cel care spune că nu are, e un ipocrit”, declară Cătălin Botezatu.


loading...