VIDEO. Cătălin Botezatu vorbeşte despre RELIGIA sa, dar şi despre „prietenii” săi

Cătălin Botezatu a vorbit despre ceea ce-l ghidează pe el în viaţă, dar şi despre religie şi zvonurile cum că ar fi renunţat la religia în care s-a născut.

02 iun. 2017, 10:20
VIDEO. Cătălin Botezatu vorbeşte despre RELIGIA sa, dar şi despre „prietenii” săi

„Am studiat multe religii, însă nu am renunţat niciodată la religia în care m-am născut. Am luat doar ceea ce mi sa potrivit mie din fiecare religie”, a spus Botezatu.

Designerul spune că foarte important în viaţă este să fii puternic li să arăţi că eşti putenic, că te poţi ridica, indiferent de problemele cu care te confrunţi.

Citeşte şi Cătălin Botezatu rupe tăcerea şi explică stările de rău din ultima perioadă. Ce a păţit celebrul designer

Designerul şi-a amintit şi de perioada în care a fost la închisoare, când „mai mulţi oameni răi au vrut ca el să se ducă sub nivelul mării”. „A trecut şi perioada aceea, am reuşit să ma ridic din nou, le-am arătat că sunt puternic, că pot renaşte ca pasarea phoenix, din propria cenuşă”, a mărturisit Botezatu.

Cătălin Botezatu spune că cea mai importantă este sănătatea, dar şi prietenii adevăraţi au loc important în viaţa sa. Deşi a văzut că mulţi dintre aşa zis prietenii săi l-au folosit doar şi l-au privit ca pe o rampă de lansare, designerul spune că încă are prieteni buni, de suflet.

Şi iubirea are un loc important în viaţa designerului indiferent de forma acesteia. Poate fi iubirea de oameni, de animale, de părinţi. „Fără iubire nu se poate trăi”, a mărturisit Botezatu.