Cătălin Cazacu a dezvăluit relaţia sa după ce Ramona Olaru a răbufnit pe reţele: ”Dacă vă postați milionari sau șmecheri să știți că nu sunteți! Sunteți ultimii pârliți”

La începutul anului trecut, Cătălin Cazacu și Ramona Olaru, care e coprezentatoarea la matinalul de la Antena 1, au pus punct relației lor după un an împreună. Aceasta îi și dăduse inelul vedetei, mulți se așteptau ca cei doi să se căsătorească, dar se pare că a fost prins când o înşela.

04 mart. 2024, 19:40

Cătălin Cazacu şi Ramona Olaru au luat-o pe drumuri diferite, deşi se mai tachinează pe unde se poate. În timp ce ea a avut diferite întâlniri, pentru a-și găsi sufletul pereche, iar el a fost surprins în diferite cluburi din București în compania mai multor domnișoare.

Cătălin Cazacu: „E foarte greu să găsesc pe cineva, muncesc 7 zile din 7”

Cu toate acestea, în emisiunea „Xtra Night Show” de la Antena Stars, Cătălin Cazacu a spus că e singur și nici nu are planuri de căsătorie. „Eu sunt singur, necăsătorit momentan. Îmi pare rău că nu mi-am găsit aleasa inimii, îmi pare rău că cineva în lumea aceasta trebuie să fie și sigur, dar ce să fac…

De exemplu, în weekend, săracul de mine, trebuie să plec din casă vineri și mă mai întorc luni seara, noroc cu emisiunea (n.r. râde)”, a declarat într-o notă amuzantă Cătălin Cazacu la Antena Stars.

Ramona Olaru, surprinsă în compania lui Gabi Bădălău în club. Iubita afaceristului, Bianca Drăgușanu, a lipsit din peisaj

Întrebat dacă speră să să își găsească sufletul pereche, Cătălin Cazacu spune că îi e greu să găsească pe cineva, având în vedere programul lui.

„Plecăm de la premisa greșită că noi suntem făcuți să trăim în pereche, eu chiar mă bucur pentru toți prietenii mei care sunt în relație, pentru toți. Eu în momentul de față cred că cel mai bun partener pentru mine sunt eu. Atâta timp cât eu sunt ok cu mine, cineva care vine trebuie să ne accepte pe amândoi așa cum suntem. E foarte greu să găsesc pe cineva, muncesc 7 zile din 7”, a mai declarat Cătălin Cazacu.

După despărțirea lor de anul trecut, s-a vehiculat faptul că sportivul i-ar fi fost infidel Ramonei Olaru în timpul logodnei și că ar fi avut o legătură cu o tânără pe nume Elena. „Ca bărbat am datoria să nu comentez genul acesta de subiecte. Ce să zic, mă gândesc că ceva am făcut de merit atâta atenție”, a declarat Cătălin Cazacu .

La un moment dat, presa tabloidă l-a cuplat pe Cătălin Cazacu chiar cu cântăreața Andreea Bălan. „Nu știu de unde tevatura asta atât de multă, probabil e un recul de la ce se întâmplă în alte părți. La mine se vede clar, pe absolut tot ce înseamnă chestii pe care le postez.

Eu sunt singur, îmi văd de viața mea, e normal să fiu înconjurat de oameni mișto, e normal să fiu înconjurat de fete frumoase, că așa îmi arată viața. De aici până la a ne muta (n.r. împreună) e un drum foarte lung. Deci concluzia este că, exact cum se vede din exterior, eu n-am nimic de spus, pentru că nu există nimic de spus”, a mai declarat Cătălin Cazacu pentru sursa citată.

Ramona Olaru, replici acide către ”bogații” din Capitală. ”Dacă vă postați milionari sau șmecheri să știți că nu sunteți! Sunteți ultimii pârliți”

Noua săptămână a început cu multă energie la Neatza cu Răzvan și Dani, acolo unde Ramona Olaru a spus ă glumă amuzantă, inspirată din experiențele pe care le-a trăit în urmă cu puțin timp.

Citește și Ramona Olaru, la un pas de o căsnicie din interes cu un milionar îndrăgostit. De ce s-a încheiat relația înainte să înceapă: „Am vrut, dar nu puteam nici să mă pup”

Ramona Olaru este cunoscută ca fiind o fire liberă și fără perdea, motiv pentru care de cele mai multe ori spune ce îi vine în minte.

După cum este bine știut, Ramona Olaru a întâmpinat tot felul de situații, pe care le-a și povestit, atât în emisiunile la care a luat parte, ori în cadrul podcast-urilor la care a fost insistată de-a lungul timpului.

Asistenta TV a trecut printr-o experiență neașteptată într-un restaurant din București, pe care a ales să o ironizeze de această dată, în fața camerelor de filmat.

Pentru a doua oară în ultima perioadă, Ramona Olaru a trecut printr-o experiență neplăcută într-un restaurant de lux din Capitală, frecventat de oameni bogați și milionari.

Așa cum se întâmplă de fiecare dată, asistenta TV a împărtășit acest lucru și cu telespectatorii și a făcut o glumă care a stârnit multe râsete.

„Eu dacă postez pe Instagram mesaje sau filmuțele triste, nu înseamnă că sufăr. Așa cum nici voi dacă vă postați milionari sau șmecheri nu sunteți. Sunteți ultimii fraieri sau ultimii pârliți”, a spus Ramona Olaru, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Ramona Olaru nu își surprinde doar colegii de platou cu glume amuzante în fiecare dimineață, ci și telespectatorii. Diva vorbește despre tot ce se întâmplă în jurul ei sau despre lucrurile care îi atrag atenția în viața de zi cu zi.

„Eu vreau doar să vă zic atât, la început de martie: privind către vârsta pe care o voi împlini anul acesta, s-ar putea să nu mai aleg babă de martie, mă aleg pe mine”. În ultimul timp, mă culc atât de târziu și mă trezesc atât de devreme încât cred că o să mă întâlnesc într-o zi cu mine dimineața pe hol”, a spus Ramona Olaru.

„Există acum un paradox financiar pe care cu greu îl înțeleg, mai ales pe zona de Nord a Capitalei. Cu cât ești mai bogat, cu atât devii mai ieftin. Am gândit-o după ce am fost la unul dintre restaurantele de lux și un milionar s-a descălțat sub masă. Nu a avut nicio problemă”, a spus diva, în platoul ”Neatza cu Răzvan și Dani”.

”Glume furate de pe Curierul”

Desigur, de multe ori, chiar dacă există nenumărate persoane care o îndrăgesc, există și alții care nu agreează cele spuse de Ramona Olaru, mai ales că, după spusele internauților, glumele sale sunt ”furate de pe Curierul”.

Mai jos sunt doar câteva exemple dintre ”porumbeii” scoși pe gură de către blonda sexy.

„Am și eu un anunț de făcut. Îmi caut o relație neserioasă, că am văzut în ce hal arată alea serioase. Ca să fiu invidioasă pe voi ar trebui să fiți mai bune decât mine, nu mai proaste”.

„Să știți că nu bărbații răspândesc gripa sau răceala, ci noi, femeile, pentru că ei dacă au febră, nici măcar nu se ridică din pat, da păi să mai iasă din casă. E ca atunci când o femeie naște, așa e pentru ei”.

Citește și Ramona Olaru, scandal de proporții cu proprietarul apartamentului, după ce acesta i-a făcut avansuri: „Am început să înjur. Mi-am luat bagajul și am coborât pe scări”

„Eu pe oamenii care au dispărut din viața mea îi numesc alpiniști pentru că sigur au munți de regrete. Dacă e să fiu sinceră până la capăt, m-a sunat un prieten foarte bun ieri și mi-a dat gluma asta și anume Cuza (n.r. de la Noaptea Târziu), că nu e aici”.

Cum părerile se împart, la fel este și când vine vorba despre apreciere. Unii români o plac tare mult pe asistenta de televiziune, în timp ce alții o acuză că majoritatea glumelor sale sunt ”furate de pe pagina Curierul”.

„Bravo, când suntem și noi mai creativi? Glume furate de la Curierul”, i-a scris cineva blondinei, în secțiunea de comentarii, în urmă cu ceva timp.