Ramona Olaru, surprinsă în compania lui Gabi Bădălău în club. Iubita afaceristului, Bianca Drăgușanu, a lipsit din peisaj

Ramona Olaru a fost surprinsă alături de Gabi Bădălău într-un club, în timp ce vorbeau. Bianca Drăgușanu, iubita afaceristului, nu a fost de față.

29 ian. 2024, 09:56
Ramona Olaru, surprinsă în compania lui Gabi Bădălău în club. Iubita afaceristului, Bianca Drăgușanu, a lipsit din peisaj
Ramona Oalru, alături de Gabi Bădălău în club. Bianca Drăguțanu nu a fost prezentă

Ramona Olaru și Gabi Bădălău au fost surprinși într-un club din București. Cei doi au stat de vorbă la bar, însă, Bianca Drăgușanu a lipsit din peisaj. De mai bine de un an, prezentatoarea și Cătălin Cazacu au rupt relația, iar, în urmă cu câteva luni, aceasta a recunoscut că este îndrăgostită, fără a oferi mai multe detalii despre situația ei amoroasă.

Recent, vedeta a fost surprinsă alături de partenerul ei. Chiar dacă nu a vorbit despre partenerul ei, pare că nu are de gând să se mai ascundă, chiar dacă nu a publicat încă imagini alături de acesta.

Citește și: Ramona Olaru, dezvăluiri din copilăria dificilă și fără condiții: „Ne spălam la lighean. Eu când am ajuns prima dată într-o baie nu știam ce e asta

Vineri seara, 26 ianuarie, Ramona Olaru a fost într-un club de fițe din Capitală. La locația respectivă a fost și Gabi Bădălău, iubitul Biancăi Drăgușanu, însă cei doi s-au despărțit de mai multe ori de-a lungul a celor trei ani de relație.

Gabi Bădălău a fost surprins în timp ce vorbea cu Ramona la bar, toată noaptea. Alături de ei mai erau alte două persoane, după cum se poate observa în imaginile surprinse de Cancan.

Între cei doi nu au existat gesturi de afecțiune, care să dea de înțeles că ar fi vorba despre ceva mai mult decât o relație de prietenie. După ce a plecat din club, Bădălău s-a oprit la o shaormerie, acolo unde a mâncat două lipii.

Bianca Drăgușanu nu a fost prezentă. Vedeta și-a făcut de curând o nouă intervenție estetitcă, din cauza căreia este vânătă și umflată și e nevoită să poate cagulă.

Citește și: Ramona Olaru, despre cea mai traumatizantă experiență din viața ei de cuplu. Ce a putut să-i facă fostul partener. „Am rămas mută”

Bianca Drăgușanu este extrem de discretă atunci când vine vorba de viața amoroasă. Vedeta nu oferă foarte multe detalii despre relația pe care o are cu Gabi Bădălău. Cei doi au etrecut Revelionul împreună și au făcut poze la eveniment, care au fost postate pe contul blondinei. În interviurile pe care le oferă, Bianca Drăgușanu evită să mai aducă în discuție situația ei amoroasă. În schimb, fosta asistentă TV va face declarații numai pentru a clarifica anumite lucruri care se scriu despre ea.

„Eu la modul general nu mai vreau să epatez și să ies în evidență cu lucrurile din viața mea personală, de asta n-am mai pus nici poze, de asta mă feresc să fac și declarații, pentru că viața este mereu imprevizibilă și pentru că viața mea personală de ceva vreme încerc să o țin departe de ochii lumii.

Cu cât se știe mai puțin despre tine și relația ta, cu atât tu, cel care îți trăiești viața, ești mai fericit. (…) Din respect pentru presă fac declarații doar de strictul necesar.

Nu mai vreau să epatez cu copilul meu pe Instagram, cu relația mea pe Instagram sau cu viața mea personală pe Instagram sau în spațiul public”, a declarat vedeta pentru spynews.ro.