Cătălin Cazacu și Andreea Bălan, cel mai nou cuplu din showbiz? Cei doi au fost prinși „în flagrant”, în club FOTO

Cătălin Cazacu și Andreea Bălan, cel mai nou cuplu din showbiz? După despărțirea de Ramona Olaru, motociclistul a ieșit la "vânătoare de femei", în special blonde. Dacă de asistente TV s-a plictisit, a decis să treacă la cântărețe și a pus ochii pe una dintre cele mai celebre artiste.

29 mart. 2023, 11:23
Cătălin Cazacu și Andreea Bălan, cel mai nou cuplu din showbiz? Cei doi au fost prinși „în flagrant”, în club FOTO
Cătălin Cazacu și Andreea Bălan, cel mai nou cuplu din showbiz?

Cătălin Cazacu și Andreea Bălan, cel mai nou cuplu din showbiz? Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani și fostul campion național la motociclismși și-au spus adio la începutul acestui an, iar fiecare dintre ai au încercat să-și refacă viața.

Cătălin Cazacu și Andreea Bălan, cel mai nou cuplu din showbiz?

Vedeta de la Antena 1 a fost deja surprinsă în preajma altui bărbat, însă nici Cazacu nu a stat degeaba. Aceasta a fost fost fotografiat de Cancan.ro alături de Andreea Bălan, într-un club de fițe din Capitală.

Cătălin Cazacu și Andreea Bălan, ambii fără parteneri oficiali, au stat o noapte întreagă unul în preajma celuilalt, potrivit sursei menționate mai sus. Au dansat, au râs și s-au hârjonit, fără rețineri, în văzul tuturor. Se pare că lui Cazacu i-a cam căzut cu tronc jumătatea trupei Andrei și a încercat, pe cât posibil, să-i intre în grații.

La finalul serii, Cazacu a fost lăsat cu buza umflată, căci Andreea Bălan a decis să plece din club. Acesta a condus-o pe jurata de la „Te cunosc de undeva” până la mașina ei. Însă, artista nu a condus, i-a cerut unui bodyguard să o ducă până acasă.

Citește și: Ramona Olaru are un nou iubit. Cine este milionarul de 25 de ani care l-a înlocuit pe Cătălin Cazacu

Cătălin Cazacu, ironic la adresa Ramonei Olaru

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au ales să se despartă, la scurt timp după ce a fost cerută în căsătorie. Cei doi continuă să se atace ori de câte ori au ocazia și se tachineze, mai ales că ambii se pare că și-ar fi găsit parteneri noi.

În ultima perioadă, Ramona Olaru a avut o mulțime de postări pe rețelele sociale, care făceau referire la Cătălin Cazacu. Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani”  este foarte activă pe Instagram, unde dă de înțeles că acum este liniștită și apreciată. Recent, fosta iubită a prezentatorului de la matinalul de la Antena Stars postează florile de trandafiri pe care le primește de la presupusul bărbat care o face acum fericită.

Cătălin Cazacu spune să asistenta TV și-ar fi găsit un nou iubit, la doar două zile de la despărțire, atunci când a postat un buchet de flori primit de la un bărbat misterios. Fostul campion la motociclism a criticat-o indirect pe Ramona Olaru pentru că modul în care se afișează pe rețelele de socializare. „Îți răspund la fel de direct precum mă cunoști: nu știu de unde tevatura asta atât de multă, probabil e un recul de la ce se întâmplă în alte părți. La mine se vede clar, pe absolut tot ce înseamnă chestii pe care le postez.

Eu sunt singur, îmi văd de viața mea, e normal să fiu înconjurat de oameni mișto, e normal să fiu înconjurat de fete frumoase, că așa îmi arată viața. De aici până la a ne muta (n.r. împreună) e un drum foarte lung. Deci concluzia este că, exact cum se vede din exterior, eu n-am nimic de spus, pentru că nu există nimic de spus.

Eu n-am postat buchete la două zile după ce m-am despărțit, mi se pare că încă este prea devreme să fac publică o relație sau să existe o relație. Dacă alții pot, e treaba lor. La mine, personal, e foarte simplu: sunt foarte bine eu cu mine și atât.’, a spus Cătălin Cazacu, pentru Ego.ro.