Ramona Olaru are un nou iubit. Cine este milionarul de 25 de ani care l-a înlocuit pe Cătălin Cazacu

Nu a trecut foarte mult timp de când Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au decis să pună capăt relației și să își vadă de viață. Asistenta de la Neatza nu a stat prea mult timp singură și la scurt timp a început o altă poveste de dragoste.

27 mart. 2023, 12:37

Ramona Olaru pare să-l fi uitat definitiv pe Cătălin Cazacu. Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” și-ar fi refăcut viața în brațele unui bărbat cu 9 ani mai tânăr decât ea. Cum arată cel care i-a furat inima. Are 25 de ani și este milionar. Ramona Olaru pare să fie în al nouălea cer alături de bărbatul misterios cu care își împarte viața. Cei doi sunt împreună de ceva vreme, iar blondina nu ratează nicio ocazie pentru a se posta alături de partenerul ei. Deși a păstrat până acum discreția și nu i-a dezvăluit identitatea, asistenta TV nu se ferește să publice fotografii cu partenerul ei. Mai mult, blondina dă de înțeles tuturor că lucrurile dintre ea și noul ei iubit sunt foarte serioase și se gândesc la un viitor împreună.

Cătălin Cazacu, dezvăluire-şoc după despărţirea de Ramona Olaru. „Femei desfrânate! Vreau să mă felicit pe mine!”

Deși, la început, a rămas discretă în privința noii sale relații amoroase, protejând identitatea noului ei iubit, potrivit celor de la Cancan, Ramona Olaru s-ar iubi, în prezent, cu un tânăr în vârstă de 25 de ani, potent din punct de vedere financiar.Ar fi vorba despre Mircea Babagianu, fiul fostului șef de Cabinet al Prefecturii Ialomița, Gheorghe Babagianu. Tânărul milionar se bucură de o avere impresionantă, etalându-și bijuteriile scumpe și achizițiile de mii de euro pe rețelele sociale.Ramona Olaru a izbucnit în lacrimi. Se afla la volan: „M-a făcut să plâng”De mai bine de o lună de zile, Ramona Olaru a dat de înțeles pe rețelele sociale că și-ar fi refăcut viața alături de un alt partener.Recent, frumoasa vecină de la Neatza a fost surprinsă de fotoreporterii Playtech Știri în compania noului său iubit. Cei doi au fost văzuți la ceas de seară într-un supermarket din zona Pipera.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mircea Babagianu (@mirceababagianu)

Din gesturile pe care bărbatul le făcea, s-ar părea că nu dorea să fie fotografiat, încercând să își ascundă identitatea. După ce au părăsit incinta magazinului, cei doi amorezi au urcat în mașina Ramonei și au plecat către un complex de locuințe cu parcare subterană din zonă.

După divorțul de Bogdan Olaru, vedeta de la Antena 1 credea că și-a găsit fericirea alături de Cuza de la Noaptea Târziu, însă povestea de iubirea dintre cei doi nu a durat prea mult.

A urmat apoi relația cu motococlistul Cătălin Cazacu, care s-a terminat după aproximativ un an de zile, timp în care s-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori.