Cătălin Cazacu, vacanţă cu Ana Baniciu, în Dubai. Imaginile postate pe Internet

Cătălin Cazacu a plecat în vacanţă, în Dubai, cu nimeni alta decât Ana Baniciu. Despre cei doi se ştie că îi leagă o frumoasă prietenie, însă, nu este exclus ca sentimentele să se schimbe în... dragoste. Până la acest moment, nu s-a confirmat că între ei ar exista o atracţie fizică.

19 nov. 2020, 18:04
Cătălin Cazacu, vacanţă cu Ana Baniciu, în Dubai. Imaginile postate pe Internet
Ana Baniciu şi Cătălin Cazacu, în vacanţă.

Cătălin Cazacu, vacanţă cu Ana Baniciu. Cei au plecat într-o vacanță exotică în Dubai. Spre surprinderea multora, cei doi și-au făcut bagajele și au plecat într-o binemeritată vacanță departe de casă, acolo unde au vizitat cele mai exotice locuri.

Citeşte şi: Bombă în televiziune: o vedetă de la Kanal D a semnat cu Antena1. Va face parte din cea mai tare emisiune a postului TV

Cătălin Cazacu, vacanţă cu Ana Baniciu

Unul dintre locurile vizitate de Cătălin Cazacu şi Ana Baniciu a fost Atlantis The Palm, acolo unde blondina a realizat câteva fotografii incendiare în costum de baie. Nici Cătălin Cazacu nu s-a lăsat mai prejos. Vedeta a putut să vadă delfinii, ba chiar să se fotografieze și să înoate alături de ei.

Ana Baniciu
Ana Baniciu se relaxează în vacanţă, în Dubai
Cătălin Cazacu
Cătălin Cazacu a înotat cu delfinii.

Cătălin Cazacu, un tată model

Cătălin Cazacu are un băiețel cu care se mândrește ori de câte ori are ocazia. Vedeta îl mai aduce pe Andrei la evenimentele la care participă, pentru a-l obișnui cu lumea din care el face parte.

Eu sunt fericit ori de câte ori petrecem timpul împreună. Sunt foarte mândru de fiul meu și am încredere în instinctele lui. Andrei a fost cu mine la Gală să vadă dacă i-ar plăcea să facă box. I-a plăcut, dar, după ce a văzut că e un sport dur, nu mai e așa convins că dorește să-l practice. Eu aș vrea să-l văd în ring, dar el își dorește mai mult sa fie la volan. Indiferent ce va alege să facă în viață, eu voi fi lângă el, și-i voi oferi tot sprijinul de care va avea nevoie.

Eu pe Andrei nu l-am văzut plângând niciodată, e genul de copil care, dacă se lovește, se enervează, nu plânge. E murdar și zdrelit în genunchi seara, când intră în casă, la fel cum eram și eu la vârsta lui. Are o copilărie pe model vechi, așa cum ar trebui să aibă toți copiii; învață experimentând”,  a povestit Cătălin Cazacu. „Nu este foarte sensibil, nu este cocoloșit, este un bărbat încă de la vârsta asta și mă surprinde în fiecare zi”, a mai mărturisit prezentatorul TV despre fiul său.


loading...
Partenerii noștri