Cătălin Cherecheș avea un act de identitate italian pe numele lui și peste 3000 de euro cash când a fost prins în Germania

3000 de euro și mai multe documente! Asta au găsit polițiștii bavarezi în momentul în care l-au prins pe Cătălin Cherecheș când încerca să fugă și din Germania. Oamenii legii au găsit mai multe documente, printre care și o legitimație a unei asociații de cadre in rezervă din MAI.

29 nov. 2023, 13:52
Cătălin Cherecheș avea un act de identitate italian pe numele lui și peste 3000 de euro cash când a fost prins în Germania

Primarul Cătălin Cherecheș a fost prins, marți seară, de polițiștii din Germania, după patru zile de când a fugit din țară. A fost reținut de polițiștii germani în apropierea gării din Augsburg, Germania, după ce a depășit viteza legală pe autostradă. Mașina în care s-ar fi aflat alături de o mătușă mergea cu 200 de kilometri pe oră. Potrivit surselor oficiale germane, cei doi au ajuns la gara din Augsburg și încercau să scape de autovehicul, eventual să ia un tren sau un taxi. Acela a fost momentul în care a fost prins de polițiștii germani. Aceleași surse au mai precizat că fostul primar ar fi încercat să se opună arestării și să fugă, moment în care s-a rănit.

 

În momentul în care a fost prins, Cătălin Cherecheș avea un act de identitate italian pe numele lui și peste 3000 de euro cash, potrivit surselor G4Media.ro. Actul de identitate a fost emis în septembrie 2022, în localitatea Villa Literno din provincia Caserta, regiunea Campania.

Într-o intervenție la Digi24, purtătorul de cuvânt al Poliției Române, Georgian Drăgan, a declarat că autoritățile din Germania urmează să stabilească momentul când îl vor extrăda pe primarul Cătălin Cherecheș. Deocamdată, Cătălin Cherecheș este în arest.