Cătălin Cîrstoiu îl provoacă pe Nicușor Dan: „Haideţi, domnule Nicuşor, să discutăm despre Bucureşti, de ce vă ascundeţi? Haideţi, curaj!”

Cătălin Cîrstoiu, candidatul Coaliției la Primăria Capitalei, l-a invitat pe actualul edil Nicușor Dan la o dezbatere față-n față. Replica medicului vine după ce Nicușor Dan a declarat despre adversarul său că nu ar avea un plan concret pentru dezvoltarea Bucureștiului.

10 apr. 2024, 22:27
Cătălin Cîrstoiu îl provoacă pe Nicușor Dan: „Haideţi, domnule Nicuşor, să discutăm despre Bucureşti, de ce vă ascundeţi? Haideţi, curaj!”

Lupta pentru primăria Capitalei devine din ce în ce mai restrânsă! Cătălin Cîrstoiu, aflat pe locul trei în sondaje, este deocamdată un candidat de temut pentru actualul edil al Bucureștiului, Nicușor Dan. Miercuri, Nicușor Dan a insinuat că medicul Cătălin Cîrstoiu nu are o viziune clară în legătură cu dezvoltarea Capitalei, în contextul în care ar câștiga alegerile.

Cătălin Cîrstoiu l-a provocat pe Nicușor Dan la dezbatere, față-n față, în care fiecare să-și prezinte proiecte pentru Capitală, printr-un mesaj adresat pe social media.

„Înțeleg că dl Nicușor Dan este curios în legătură cu proiectele mele despre București. Haideți la o dezbatere 1-1, domnule Nicușor, să discutăm despre București, de ce vă ascundeți? Haideți, curaj!, a scris Cătălin Cîrstoiu pe Facebook.

Citește și: Auchan a deschis primul magazin inteligent, fără case de marcat. În ce oraș îl găsești

În același timp, medicul Cătălin Cîrstoiu a răspuns acuzaţiilor de incompatibilitate, precizând că roagă autoritățile competente să se pronunțe în acest caz, în speță Agenția Națională de Integritate.

Candidatul Coaliției la alegerile locale din Capitală susține că ar fi fost mai plăcut dacă aceste campanii electorale nu ar fi fost murdare. Cu toate acestea, nu se teme de competiție, ba chiar susține că ceilalți candidați se tem că vor pierde în fața lui.

Citește și: Clase speciale pentru elevii din diaspora care se întorc în țară. Rareș Bogdan: „Copiii au o problemă cu adaptabilitatea la școala românească”