Cătălin Cîrstoiu le trimite câte o sticlă de tărie lui Piedone şi Nicușor Dan. „Le este teamă de mine, aşa că poate îi ajută!”

Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun al PSD-PNL pentru funcția de primar al Capitalei, a declarat că le-a cumpărat câte o sticlă de tărie contracandidaților săi, Nicușor Dan și Cristian Popescu Piedone, de la un târg din curtea Ministerului Agriculturii.

29 mart. 2024, 23:36
Cătălin Cîrstoiu le trimite câte o sticlă de tărie lui Piedone şi Nicușor Dan. „Le este teamă de mine, aşa că poate îi ajută!”
Cătălin Cîrstoiu le trimite câte o sticlă de tărie lui Piedone şi Nicușor Dan. "Le este teamă de mine, aşa că poate îi ajută!"

Cătălin Cîrstoiu le trimite câte o sticlă de tărie lui Piedone şi Nicușor Dan. Acesta consideră gestul său o modalitate de a le arăta că nu este intimidat de atacurile împotriva sa și că este determinat să facă față competiției.

„Nu m-am putut abţine şi le-am cumpărat câte o sticlă de tărie competitorilor mei, Nicuşor şi Piedone. Iau atacurile apărute zilnic împotriva mea drept dovada că le este teamă de mine, aşa că poate îi ajută acest cadou – mai ales că se numeşte Tăria lui Cătălin”, a scris Cătălin Cîrstoiu pe Facebook.

Citeşte şi: Cătălin Cîrstoiu îi mulțumește Gabrielei Firea pentru susținere. ”O înțeleg. Aș fi trăit poate mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”

Cătălin Cîrstoiu a menționat că târgul din curtea Ministerului Agriculturii este parte a unei inițiative mai largi de promovare a produselor agro-alimentare autentice și sănătoase în București. Acesta a subliniat importanța acestui aspect și a evidențiat receptivitatea bucureștenilor față de astfel de inițiative, precum și sprijinul primit din partea producătorilor locali.

„Am văzut azi, la târgul din curtea Ministerului Agriculturii, cât de mult apreciază această iniţiativă atât producătorii, cât şi bucureştenii. Faptul că târgul a devenit deja o tradiţie a oraşului este un semnal clar că asemenea exemple trebuie multiplicate în toate cartierele Capitalei. Oamenii îşi doresc produse agro-alimentare autentice, sănătoase şi gustoase”, a mai transmis Cătălin Cîrstoiu.

Citeşte şi: Averea neștiută a lui Cătălin Cîrstoiu. Apartamente la Mamaia, Sinaia, București și mai multe mașini Mercedes și BMW X6 M, de peste 100.000 de euro bucata, toate deținute de firmele familiei sale