Cătălin Cîrstoiu: Nu cred că bucureştenii îşi doresc un primar ca Nicuşor Dan. O să îmi iau concediu, pe perioada campaniei electorale

Medicul Cătălin Cîrstoiu a anunțat marți seară ca nu se va retrage din cursa pentru Primăria Capitalei, după plângerea penală pe numele său pentru stări de incompatibilitate și conflict de interese şi a anunţat că va fi în concediu pe perioada campaniei.

28 mart. 2024, 20:39
Cătălin Cîrstoiu: Nu cred că bucureştenii îşi doresc un primar ca Nicuşor Dan. O să îmi iau concediu, pe perioada campaniei electorale

Candidatul comun al PSD şi PNL la Primăria Capitalei Cătălin Cîrstoiu a precizat că nu crede că bucureştenii îşi doresc un primar ca Nicuşor Dan, ci un primar „echilibrat care să dea sănătate oraşului”. El a adăugat că îşi va lua concediu din funcţia de manager al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, pe perioada campaniei electorale.

„Eu nu cred că bucureştenii îşi doresc un primar ca Nicuşor Dan”, a afirmat Cătălin Cîrstoiu, miercuri la Hala Laminor, întrebat care crede că sunt şansele ca Nicuşor Dan să câştige Primăria Capitalei.

Curtea de Conturi a descoperit peste 30 de nereguli la primăria lui Piedone. „Gaură” de cel puţin 5 milioane de lei
Chestionat dacă bucureştenii îşi doresc un edil ca Cristian Popescu Piedone, care candidează din partea PUSL la Primăria Capitalei, Cîrstoiu a răspuns: „Nici atât”.

„Eu cred că îşi doresc un primar echilibrat care să dea sănătate oraşului”, a completat medicul Cătălin Cîrstoiu.

De asemenea, întrebat dacă va demisiona din funcţia de manager al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, candidatul comun al PSD şi PNL la PMB a replicat: „O să îmi iau concediu”.

Iohannis, chestionat pe cine ar vota pentru şefia Primăriei Capitalei, Nicuşor Dan sau Cătălin Cîrstoiu: Cred că coaliţia, până în momentul acesta, a făcut paşi buni şi a găsit un candidat bun

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că, în opinia sa, „coaliţia, până în momentul acesta, a făcut paşi buni şi a găsit un candidat bun”, întrebat pe cine ar vota pentru Primăria Capitalei, între Nicuşor Dan şi medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun al PSD şi PNL.

EXCLUSIV Victor Ponta, despre Klaus Iohannis la șefia NATO: „El a făcut ce trebuie, dar nu pentru români. S-a născut șef și va muri șef”

„Păi staţi să îşi anunţe candidatura şi pe urmă discutăm. Vă amintiţi pe cine votaţi acum mai mulţi an şi pe urmă nu s-a mai prezentat. Una peste alta ca să nu fiu foarte evaziv. Cred că coaliţia, până în momentul acesta, a făcut paşi buni şi a găsit un candidat bun”, a afirmat Klaus Iohannis, întrebat pe cine ar vota pentru Primăria Capitalei, Nicuşor Dan sau candidatul comun al PSD şi PNL, medicul Cătălin Cîrstoiu, joi, înaintea participării la la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles.

Nicuşor Dan vrea un nou mandat la şefia Primăriei Capitalei, susţinut de Alianţa Dreata Unită formată din USR, Forţa Dreptei şi PMP. Liderii coaliţiei PSD şi PNL, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, au avut un eveniment de prezentare, miercuri la Palatul Parlamentul, a candidatului comun al celor două partide la şefia PMB, în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu.

„Nu există prevederea de suspendare a unui contract. Există doar posibilitate de a îţi lua concediu. Asta am să fac”, a mai explicat el.