Cătălin Cîrstoiu, un nou atac la adresa lui Nicușor Dan: Indolenţa lui a condamnat la degradare marile parcuri ale Capitalei

La Primăria Capitalei, după patru ani de mandat, avem ZERO parcuri noi, iar cele emblematice sunt într-o stare deplorabilă, spune candidatul PSD-PNL.

03 apr. 2024, 23:16

Cătălin Cîrstoiu îl atacă pe ‘ecologistul’ Nicușor Dan: Indolenţa lui a condamnat la degradare marile parcuri ale Capitalei.  Candidatul PSD-PNL pentru Primăria Bucureşti, Cătălin Cîrstoiu, a vizitat, miercuri, un parc nou construit în Sectorul 6, alături de primarul de sector Ciprian Ciucu. Cîrstoiu s-a referit la ”indolenţa lui Nicuşor Dan” care a condamnat la degradare marile parcuri ale Capitalei.

SONDAJ CURS. Alianţa PSD-PNL câştigă detaşat Capitala, dar Cîrstoiu mai are de recuperat
”Am fost azi cu primarul Ciprian Ciucu să văd cum a ridicat un parc nou şi modern într-un oraş în care indolenţa lui Nicuşor Dan a condamnat la degradare marile parcuri ale Capitalei! Parcul Liniei a crescut din mizeria care sufoca de mulţi ani această zonă şi este un exemplu că în Bucureşti chiar se poate! Şi asta fiindcă Sectorul 6 are un primar cu viziune şi gândire sănătoasă. Spre deosebire de Nicuşor Dan, primarul Ciucu nu s-a închis în birou, nu s-a blocat în proiecte fantasmagorice şi nici n-a dat din umeri neputincios. S-a pus pe treabă şi a făcut proiecte noi, care acum se văd în teren”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei.

Acesta s-a referit la lipsa de investiţii în parsuri ăn mandatul lui Nicuşor Dan: ”În schimb, la Primăria Capitalei, după patru ani de mandat, avem ZERO parcuri noi, iar cele emblematice sunt într-o stare deplorabilă”.

Cătălin Cîrstoiu: Bucureştiul e un oraş al nimănui. Vedem la tot pasul şobolani care umblă pe stradă, vedem mizerie, gunoaie, căpuşe