Cătălin Drulă a luat foc după ce Florin Cîţu l-a demis pe Octavian Berceanu: „Un zero politic aflat la termenul de expirare”

Cătălin Drulă a răbufnit după ce Octavian Berceanu a fost demis de Florin Cîţu din funcţia de conducere de la Garda de Mediu. Fostul ministru al Transporturilor îl critică dur pe premier pentru decizia sa.

20 sept. 2021, 22:33
Cătălin Drulă a luat foc după ce Florin Cîţu l-a demis pe Octavian Berceanu: „Un zero politic aflat la termenul de expirare”

Cătălin Drulă a luat foc după ce Florin Cîţu l-a demis pe Octavian Berceanu. Fostul ministru al Transporturilor se numără printre cei care îi iau apărarea fostului şef al Gărzii de Mediu.

Cătălin Drulă a luat foc după ce Florin Cîţu l-a demis pe Octavian Berceanu

„Bravo, Tavi, pentru munca ta! Pleci cu capul sus. Din cauza unui zero politic aflat la termenul de expirare”, a scris fostul ministru al Transporturilor pe Facebook.

Reamintim că Octavian Berceanu (USR PLUS) a fost eliberat din funcţia de comisar general al Gărzii Naţionale de Mediu, decizia premierului Florin Cîţu fiind publicată, luni, în Monitorul Oficial.

Atribuţiile sale vor fi preluate de comisarul general adjunct Alexandru Lucian Vasile, până la numirea unui nou şef al Gărzii de Mediu.

Citeşte şi Şeful Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, demis de premierul Cîţu: „Nu ştiam de această decizie!”

Iulian Bulai: În locul unui profesionist, a fost numit fiul primarului PNL din comuna Jegălia

Deputatul USR PLUS Iulian Bulai acuză, luni seară, după demiterea lui Octavian Berceanu de la Garda de Mediu, că, în locul unui profesionist în administraţie, a fost numit fiul primarului PNL din comuna Jegălia, preşedinte al organizaţiei de tineret PNL Călăraşi.

”În locul unui profesionist adus de USR PLUS în administraţie a fost numit fiul primarului PNL din comuna Jegălia, preşedinte al organizaţiei de tineret PNL Călăraşi. Florin Cîţu a ales să-l demită pe Octavian Berceanu, cel mai performant şef al Gărzii Naţionale de Mediu din ultimii 20 de ani”, a scris, luni seară, pe Facebook, Iulian Bulai.

Deputatul USR PLUS a precizat că, în 2020, au fost efectuate 142 de acţiuni pentru combaterea introducerii deşeurilor în ţară, iar în 6 luni de mandat cu Octavian Berceanu, în 2021, numărul a crescut la 1.842 de acţiuni.

”Restauraţia USL-istă continuă”, a mai scris Bulai.

Citeşte şi Tudor Chirilă, atacuri în rafală: Cîţu este „ticălos”, iar Klaus Iohannis, acest Tiger Woods al loviturilor pe la spate”