Cătălin Drulă, atac devastator la adresa lui Klaus Iohannis. Ce a spus despre Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu

Cătălin Drulă a lansat un atac dur la adresa preşedintelui Klaus Iohannis şi a "adjuncţilor" acestuia, Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu, pe care i-a acuzat că nu suportă opoziţia şi ar vrea să o vadă dispărută.

29 oct. 2022, 15:48
Cătălin Drulă, atac devastator la adresa lui Klaus Iohannis. Ce a spus despre Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu

Cătălin Drulă, atac devstator la adresa lui Klaus Iohannis. Liderul USR a fost prezent, sâmbătă, la Liga Aleşilor Locali ai Partidului Mişcarea Populară.

„Bine v-am găsit şi mă bucur să văd că rezistaţi. Şi vreau să vreau să vă spun ceva. Această adunare nu este pe placul PSD şi al PNL, pentru că Iohannis şi adjuncţii lui, Ciucă şi Ciolacu, nu suportă opoziţia. Dacă ar fi după ei, ar vrea să vadă opoziţia dispărută. Democraţia îi încurcă şi opoziţia le strică planurile. De ce? Pentru că le arată incompetenţa şi corupţia. Şi pentru cei mai vechi în politică vreau să vă aduc aminte că mai existat un politician care şi-a propus în mod public să distrugă opoziţia. Era Adrian Năstase în anul 2002 şi nu a sfârşit bine. Aşa că am un mesaj foarte clar şi pentru domnii Iohannis şi executanţii de mai departe Ciucă, Bode, cei care cred că cine nu e cu ei trebuie să dispară, opoziţia e aici şi nu pleacă nicăieri”, a declarat Cătălin Drulă.

Citeşte şi: Florin Cîţu în delir: „Ciolacu nu trebuie să fie premier! E mai rău decât a fost Dragnea! Marcel, sângele meu nu este contaminat cu psd-ism”

Acvesta a mai adăugat că „premierul Nicolae Ciucă spune să trăiţi şi nu are nicio idee despre economie”: „Ce fel de guvernare e aceea în care, cu războiul lângă noi, nu avem ministru la Apărare? Şi partidele cele două, roşu şi galben, cum spunea domnul preşedinte, se ceartă şi se fandosesc şi se invită care să preia Ministerul Apărării. Atâta iresponsabilitate cu un război lângă noi mai rar. Ce fel de guvernare este aceea în care premierul spune să trăiţi şi nu are nicio idee despre economie? Viziunea politică şi competenţa – astea nu se pot plagia”.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu anunţă hegemonia PSD. „Va conduce România şi după 2024, cu PNL sau fără PNL”

„Economia a început să frâneze abrupt. Guvernul se împrumută pe bandă rulantă la dobânzi care au explodat şi în timpul ăsta ce fac ei? Se ceartă pe sinecuri, pe mufarea la banul public, pe cine ia ANRE, cine apucă ANCOM-ul, cine ia Consiliul Concurenţei. Aţi văzut recent ordonanţă de urgenţă. Pentru ce? Pentru români? Nu, ca să prelungească mandatul celui de la ANRE, să mai ia încă şase luni 12.000 de euro pe lună. 12.000 de euro pe lună pentru un client de partid când vedem care-i situaţia din energia din România? Dar pentru pensionari nu au găsit bani, pentru părinţii şi bunicii noştri, îşi bat joc şi se întrec în declaraţii nea Ion cu nea Marcel care dă procente. Nu vă e ruşine?”, a mai afirmat Cătălin Drulă.