Cătălin Ioniţă, dat afară din MAI. Iohannis a semnat decretul

Publicat: Vineri, 25 Septembrie 2020 21:38 // Actualizat: Vineri, 25 Septembrie 2020 21:38 // Sursa: romaniatv.net

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul pentru încetarea raporturilor de serviciu ale chestorului Cătălin Ioniţă din Ministerul Afacerilor Interne. În 26 august, MAI anunţa că acesta a fost eliberat din funcţia de şef al Direcţiei Generale Anticorupţie, întrucât nu mai deţinea autorizaţia de acces la informaţii clasificate din partea Oficiului Registrul Naţional al Informaţiilor Secrete de Stat, necesară exercitării funcţiei.

Administraţia Prezidenţială a anunţat, vineri, că preşedintele Klaus Iohannis a semnat "decretul privind încetarea raporturilor de serviciu ale domnului chestor principal de poliţie Ioniţă Alexandru-Cătălin din Ministerul Afacerilor Interne".

În 26 august, directorul general al Direcţiei Generale Anticorupţie din MAI Cătălin Ioniţă a fost eliberat din funcţie, întrucât nu mai deţinea autorizaţia de acces la informaţii clasificate din partea Oficiului Registrul Naţional al Informaţiilor Secrete de Stat, necesară exercitării funcţiei.

"Directorul general al Direcţiei Generale Anticorupţie a fost eliberat din funcţie, întrucât nu mai deţine autorizaţia de acces la informaţii clasificate din partea Oficiului Registrul Naţional al Informaţiilor Secrete de Stat, necesară exercitării funcţiei. În prezent, ofiţerul este pus la dispoziţia Ministerului Afacerilor Interne în vederea stabilirii altor atribuţii profesionale", anunţa atunci MAI.

Conducerea Direcţiei Generale Anticorupţie este asigurată, conform atribuţiilor din fişa postului, de către adjuncţii acestei structuri.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Administraţia Prezidenţială Cătălin Ioniţă Klaus Iohannis MAI
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8747
RON
30 Oct
noapte 10 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H