Cătălin Ivan: Boc oferă noi mostre de tupeu specific PDL când atacă USL pe subiectul taxelor

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, consideră că fostul premier Emil Boc oferă 'noi mostre de tupeu specific PDL' atacând USL pe subiectul taxelor, informează Agerpres.

31 dec. 2013, 11:18
Cătălin Ivan: Boc oferă noi mostre de tupeu specific PDL când atacă USL pe subiectul taxelor

‘Emil Boc continuă să ofere noi mostre de tupeu specific PDL! După ce a adus dezastrul economic şi social în România, acum îşi permite să atace USL pe subiectul taxelor şi a situaţiei economice. Sunt convins că nu există niciun român care să fi uitat că Emil Boc este cel care a crescut TVA la 24% – cea mai importantă taxă, pe care cu toţii o resimţim -, cel care a tăiat salariile cu 25%, cel care a luat ilegal bani pensionarilor şi cel care a lăsat sute de mii de români fără locuri de muncă! Acesta acuză, culmea, tocmai guvernarea USL, cea care a reîntregit salariile bugetarilor, care a crescut numărul angajaţilor cu circa 100.000, care a redat banii pensionarilor, care a redus TVA la pâine şi care a adus România pe creştere economică’, afirmă Cătălin Ivan, potrivit unui comunicat de presă remis marţi agenţiilor de presă.

Totodată, acesta mai susţine că recentele afirmaţii ale lui Emil Boc, care a spus că anul 2014 va fi ‘unul greu din cauza noilor taxe şi impozite’, nu sunt susţinute nici de datele statistice.

‘După măsurile dezastru pe care le-a luat ca premier, Emil Boc şi-a pierdut orice urmă de credibilitate şi de capacitate de a da lecţii. Acesta vorbeşte despre lipsa creşterii economice, despre accentuarea şomajului şi despre pierderea investiţiilor, când în realitate toate cifrele arată exact contrariul! Este uimitoare neruşinarea cu care oameni precum Emil Boc continuă să-i mintă pe români’, mai spune Cătălin Ivan.

Fostul premier Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, a afirmat luni că anul 2014 va semăna cu anul 2009 din punct de vedere politic şi că va fi unul greu pentru populaţie din cauza noilor taxe şi impozite.

‘Anul 2013 a arătat adevărata faţă a USL, care înseamnă impozite şi taxe de toate felurile mărite pentru români, de la preţul utilităţilor la taxe pentru agricultori, dar şi pentru persoane fizice. Se arată faţa USL în ce priveşte distrugerea statului de drept şi a democraţiei. Aceste două faţete românii nu le-au cunoscut la USL când au votat în decembrie 2012, nu au ştiut că USL va veni cu proiecte de lege care să legalizeze corupţia în această ţară, dar iată că faţa USL iese la iveală’, a spus Boc, la o întrevedere cu presa, după încheierea ultimei şedinţe de Consiliu local din acest an.

VEZI SI:

Boc: Anul 2014 va semăna cu 2009 la nivel politic. Va fi greu pentru populaţie din cauza noilor taxe