Cătălin Ivan, PSD: Alianţele locale PNL-PDL, o trădare pe faţă a românilor

Purtătorul de cuvânt al Partidului Social Democrat, Cătălin Ivan, consideră că alierea PNL cu PDL pe plan local şi trecerea liberalilor la grupul PPE nu reprezintă o 'unificare a dreptei', ci o 'trădare pe faţă a românilor'. Ivan consideră că aceste alianţe încalcă votul şi încrederea oamenilor din 2012.

RomaniaTV.net
03 iun. 2014, 15:57
Cătălin Ivan, PSD: Alianţele locale PNL-PDL, o trădare pe faţă a românilor

Alianţele locale dintre PNL şi PDL reprezintă o trădare pe faţă a românilor, fiind împotriva votului din 2012! Când ne uităm la împrietenirea totală, inclusiv în teritoriu, a liberalilor cu PDL, cu oamenii lui Băsescu, deja nu mai vorbim despre mişcări politice, despre ‘unificarea dreptei’ sau despre trădarea foştilor parteneri din USL. Vorbim despre trădarea pe faţă a românilor!’, susţine Ivan, potrivit unui comunicat de presă, citat de Agerpres.

Europarlamentarul arată că ‘în 2012, oamenii au votat să le ia puterea locală celor din PDL şi oamenilor lui Băsescu din teritoriu, după tot răul pe care l-au făcut de-a lungul anilor, şi să o dea USL’.

‘Acum, cei din PNL dau puterea înapoi pedeliştilor, făcând alianţe şi majorităţi în teritoriu, împotriva voinţei românilor. Oamenii au sancţionat PDL prin vot, iar acum liberalii îi readuc la putere pe pedelişti precum Videanu, Anastase, Boc, Udrea, Blejnar sau Blaga prin uşa din spate. Cel mai grav este faptul că cei din PNL, în frunte cu Crin Antonescu, au aşteptat să fie votaţi de oameni, iar abia apoi au pus în aplicare planul gândit dinainte: alierea cu PDL şi trecerea la grupul PPE’, este de părere Ivan.