Cătălin Măruţă, FOTOGRAFIE EMOŢIONANTĂ pe Facebook cu micuţii David şi Eva Maria Ioana

Cătălin Măruţă este în culmea fericirii! De când a devenit tătic pentru a doua oară, celebrul prezentator nu-şi mai poate lua ochii de la copii săi, care îl surprind la fiecare pas.

RomaniaTV.net
06 aug. 2015, 08:49

Cătălin Măruţă se poate declara cel mai împlinit om din lume. Cu toate că înainte de venirea micuţei Eva Maria Ioana, David, primul copil al cuplului Andra şi Cătălin Măruţă nu era pregătit de schimbare, iată că lucrurile decurg perfect şi băieţelul şi-a acceptat surioara. Mai mult decât atât, David Măruţă este de nedezlipit de Eva Maria Ioana.

De curând, Cătălin Măruţă a postat pe contul lui de Facebook o fotografie emoţionantă cu cei doi copii ai săi, fotografie care face cât o mie de cuvinte. Mai exact, în fotografie apare David Măruţă ţinând-o de mână pe surioara sa.

Alăturat fotografiei, prezentatorul a scris că Eva Maria Ioana împreună cu David le oferă dragostea absolută: „David + Eva = ❤”.

Citeşte şi  David, fiul Andrei şi al lui Cătălin Măruţă, este ÎNNEBUNIT după sora sa. Uite IMAGINEA EMOŢIONANTĂ cu cei doi