Cătălin Măruță, confesiune în direct, despre salariul lui Cabral: „Aș munci și eu ca tine”

Telespectatorii care au urmărit, luni, emisiunea lui Cătălin Măruță de la ProTV, au avut parte de surprize. Prezentatorul l-a avut invitat pe colegul lui de trust, Cabral, iar dialogul între cei doi a fost unul extrem de amuzant.

23 mai 2022, 20:30
Cătălin Măruță, confesiune în direct, despre salariul lui Cabral: „Aș munci și eu ca tine”

În timpul emisiunii, soțul Andrei Măruță i-a dat o replică neașteptată lui Cabral, care a stârnit hohote de râs. Iată despre ce au vorbit cele două vedete TV.

Cabral a avut o intervenție scurtă „La Măruță! în timp ce se afla la filmările pentru show-ul „Ce spun românii”. Glumele au început atunci când soțul Andreei Ibacka s-a plâns că este obosit.

Citește și: Cabral, în direct „La Măruţă”: Să aflu în halul ăsta că am fost DAT AFARĂ?

Mai mult, Cabral a insinuat ca al lui coleg de trust este ajutat de cei din emisiune și nu depune prea mult efort la serviciu. Auzind toate aceste vorbe, replica lui Măruță nu întârziat să apară.

Măruță explicat faptul că el se află în direct 5 zile pe săptămână, iar Cabral nu filmează decât o lună, apoi se relaxează oriunde îşi doreşte.

„La ce salariu ai, aș munci și eu ca tine”, a spus Cătălin Măruță.

Potrivit huff.ro, Cabral primește, lunar, 10.000 de euro ca prezentator al show-ului “Ce spun românii”, bani care îl ajută să ducă o viață fix cum își dorește. Vedeta și-a încercat norocul și în afaceri, dar nu prea a avut succes.

Ce meserie ar fi vrut să aibă Cabral, dacă nu lucra în teleleviziune

Într-un interviu mai vechi, Cabral a vorbit despre ce planuri profesionale avea, înainte de a lucra în televiziune. Prezentatorul ar fi vrut să lucreze în lumea medicinei, dar volumul mare de studiu și lipsa de pregătire l-au făcut să se răzgândească.

„Șofer de ambulanță, asta mi-am dorit să fiu! Deci eu mi-am dorit să salvez oameni, numai că, după ce am înțeles ce înseamnă «Școala de Medicină», mi-am dat seama că sunt prea prost pentru asta și am zis măcar să fiu ăla care duce oamenii care salvează foarte repede.

Nu e niciun mișto aici, mi-am propus să mă fac șofer de ambulanță, dar n-a fost să fie! Acum sunt voluntar la Serviciul de Ambulanță București-Ilfov, are un program și sunt mai mulți oameni în București care sunt învățați și, atunci când se întâmplă ceva, avem o aplicație și sună telefonul și de obicei, fiind în zona respectivă, ajungi înaintea ambulanței și acordăm primul ajutor până vin salvatorii adevărați!”, a povestit Cabral, la Porc TV.

Citește și: Povestea cutremurătoare a lui Cabral. „Am pornit în viață părăsit de tată şi cu o mamă de la coada vacii!”