Povestea cutremurătoare a lui Cabral. „Am pornit în viață părăsit de tată şi cu o mamă de la coada vacii!”

Cabral s-a confesat fanilor pe blog-ul său, unde a vorbit despre greutățile din viață care l-au făcut vedeta de astăzi. Celebrul prezentator al emisunii "Ce spun românii" a explicat cum a fost părăsit de tatăl lui şi a rămas în grija mamei,  femeie simplă, fără prea multe posibilități.

13 dec. 2021, 08:15
Povestea cutremurătoare a lui Cabral. „Am pornit în viață părăsit de tată şi cu o mamă de la coada vacii!”

Povestea cutremurătoare a lui Cabral. „Am pornit în viață părăsit de tată şi cu o mamă de la coada vacii!”. Cabral a postat un text emoţionantr pe blogul său, intitulat „Şi hai. Că poți”, unde şi-a expus propria poveste drept învățătură. În ciuda lipsurilor, Cabral Ibacka a ajuns cunoscut după ce și-a explorat o serie de talente.

Povestea cutremurătoare a lui Cabral. „Am pornit în viață părăsit de tată şi cu o mamă de la coada vacii!”

„Născuți pe aceeași lume, ducând același tip de umbră, respirând la fel… dar nu același aer. Unii în case de chirpici cu podea de lut. În cârpe împuțite de resturi de lemn arse pentru un aer călâi. Alții în palate de sticlă și cu ștrampi de aur. (..) Nu m-am considerat niciodată un exemplu, pentru că nu sunt. Nu m-am arătat cu propriile degete… pentru că mi se pare că mi-aș arăta doar defectele. Dar dacă vreodată îmi ceri un singur sfat, o să-ți spun simplu: ai încredere. Ai încredere în ce poți învăța, în ce poți construi, în ce poți realiza”, a scris Cabral pe blog.

Cabral, devastat! A apărut prima imagine cu tatăl lui în închisoarea din Congo FOTO

„Așa neșansă? Să te naști negru printre albi? Așa lipsă de bulan încât să te naști în România, într-o familie săracă?! Diverși șterși si onorabile diverse mi-au explicat la nesfârșit ce nu puteam să fac. (..). Am zâmbit. Constant, am zâmbit. Am învățat să muncesc, să gândesc, să cresc. Am pornit în viață părăsit de tată la doar câteva săptămâni de viață. Cu o mamă de la țară, de la coada vacii, de la care am învățat că te poți ridica, poți învăța, poți alege orice carieră vrei tu… dacă ești dispus să muncești pentru asta. Și dacă ai încredere în tine”, a mai scris celebrul prezentator.

Cum arată fiul lui Cabral şi al Andreei Ibacka: „Gata, acasă”

„Apoi eram patru suflete într-un apartament de două camere și ieșeam din casă încălțat cu singura pereche de mergători crăpați la încheieturi. Am descărcat TIR-uri cu cârca, am cărat moloz pe șantier, am schimbat roți, am sudat garduri..(..) De-asta îți spun acum… chiar de-i greu. Chiar de nu ești bine. (..) Ai încredere că poți”, a încheiat Cabral.