Cătălin Măruţă a împlinit 38 de ani! Uite ce cadou emoţionant a primit de la soţia sa, Andra

Andra şi Cătălin Măruţă formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc şi unul dintre cele mai iubite cupluri din România. Cu toate că au doi copii şi o viaţă încărcată de evenimente, cele două vedete nu renunţă la vechiurile obiceiuri: declaraţii de dragoste ca la începutul relaţiei şi momente unice.

RomaniaTV.net
27 ian. 2016, 14:06

Andra Măruţă nu putea ratat cel mai important moment din viaţa soţului ei, Cătălin Măruţă, căruia îi face surprize extrem de emoţionante.

Cu ocazia zilei de naştere a soţului ei, care a împlinit 38 de ani, Andra Măruţă i-a scris pe contul de socializare o declaraţie emoţionantă de dragoste, însoţită şi de o fotografie de familie, care reliefează fericirea pe care o trăiesc.

„La mulţi ani dragostea mea! Eşti un om bun şi sunt mândră că eşti soţul meu, tatăl copiilor mei, definiţia fericirii mele! Te iubesc”, a fost mesajul artistei.

Pentru că mesajul a fost extrem de pur şi emoţionant, fanii cântăreţei au recompensat-o pentru gestul făcut cu mii de comentarii şi peste 152.600 de like-uri.

Citeşte şi  Andra, fotografie de colecţie cu fraţii şi părinţii ei. Imaginea a strâns în câteva ore peste 125.000 de like-uri