Cătălin Măruţă a împlinit 44 de ani. Ce declaraţie de dragoste i-a făcut Andra: „Aşa cum am visat”

Cătălin Măruţă a împlinit 44 de ani. Prezentatorul de la Pro TV trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Andra, cu care are doi copii minunaţi, David şi Eva. Artista este recunoscută pentru declaraţiile de dragoste pe care i le face soţului ei.

27 ian. 2022, 22:44
Cătălin Măruţă a împlinit 44 de ani. Ce declaraţie de dragoste i-a făcut Andra: „Aşa cum am visat”

Cătălin Măruţă a împlinit 44 de ani, iar cântăreața a profitat de moment pentru a-i ura un mesaj de ”La mulți ani” pe rețelele sociale. Se iubesc de ani de zile, au împreună doi copii, iar unele voci spun despre ei că formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz.

Citeşte şi: Reproşul pe care Eva, fiica sa, i-l face lui Cătălin Măruţă. Realizatorul trebuie să fie atent la cum vorbeşte

Cătălin Măruţă a împlinit 44 de ani

La mulți ani, iubitul meu! Cu fiecare an alături de tine, viața este mai frumoasă! Îți mulțumesc că ești un soț așa cum am visat și un tată minunat. Te iubesc!”, a scris artista în dreptul unor imagini în care apare alături de partenerul ei, cei doi sărutându-se.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andra (@andra)

Deși copiii le sunt prioritatea numărul unu, Andra şi Cătălin Măruţă nu uită nici de momentele în doi, indiferent dacă înseamnă o simplă plimbare în parc, ținându-se de mână. „Iubirea înseamnă să te plimbi de mână cu el sau ea prin parc și la 15 ani de la primul sărut„, a scris Andra în dreptul pozei în care apare alături de soțul său.

Cât câştigă Andra?

Artista este una dintre cele mai bine plătite din industria muzicală din România. Iar, în urma cariere de 20 de ani, Andra Măruță a reușit să strângă o avere considerabilă.

Concertele, evenimentele și contractele de imagine pe care le-a avut și le are i-au băgat în buzunare sume mari de bani. Și, mai mult decât atât, artista lucrează și în televiziune, fapt care reprezintă o altă sursă de venit pentru familie.

Are programul încărcat, însă, chiar dacă trebuie să se împartă între carieră și familie, Andra Măruță reușește cu brio să rezolve tot ce își propune.

În cadrul emisiunii „Românii au Talent”, Andra Măruță ar primi lunar suma de 10.000 de euro.

De asemenea, nici concertele nu sunt de neglijat, căci pentru participarea la un singur eveniment, artista ar încasa în jur de 3000 de euro. Iar sumele câștigate lunar s-ar ridica la 40.000 de euro, potrivit Fanatik.