Reproşul pe care Eva, fiica sa, i-l face lui Cătălin Măruţă. Realizatorul trebuie să fie atent la cum vorbeşte

Este cunoscut faptul că Andra şi Cătălin Măruţă au o relaţie specială cu cei doi copii ai lor, David şi Eva, iar asta face ca juniorii să fie foarte sinceri cu părinţii lor, chiar dacă asta înseamnă să-i mai şi certe câteodată.

04 dec. 2021, 11:08
Reproşul pe care Eva, fiica sa, i-l face lui Cătălin Măruţă. Realizatorul trebuie să fie atent la cum vorbeşte

Eva şi David nu sunt străini de lumina reflectorelor, aflându-se în atenţia publicului încă de când aveau câţiva anişori, ceea ce face să fie doi copii foarte dezinhibaţi şi chiar plini de umor, în ciuda vârstelor fragede.

Eva spune mereu ceea ce gândește, spunându-i tatălui său că o deranjează un tic verbal pe care prezentatorul de la PRO TV pare să-l aibă, atunci când este în emisie.

„Cătălin Măruță: Am înțeles că e ceva ce nu-ți place la mine la emisiune.

Eva: Da, nu-mi place la tine pentru că tu… Uite, te imit. Bună ziua, oameni dragi, ăăă, noi astăzi facem ăăă, o emisiune ăăă. Tot te oprești și faci ‘ăăă’. Ia vorbește!”, este dialogul simpatic dintre Cătălin Măruță și fiica lui, conform Palytech.

Cătălin Măruță și artista Andra formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc. Cu un mariaj de 15 ani și o poveste de dragoste ca în povești, jurata de la Românii au talent și gazda emisiunii La Măruță sunt la fel de îndrăgostiți ca în prima zi.

Citeşte şi: Raluca Bădulescu şi-a îngrijorat fanii de pe Instagram cu ultimele fotografii. Ce au remarcat urmăritorii juratei de la „Bravo, ai stil”

„Nu aș vrea ca familia noastră să fie un simbol atât de puternic, mă cam sperie acest gând. Nu există relații perfecte, așa cum nu există oameni perfecți, iar că suntem împreună de 15 ani este rezultatul faptului că am reușit să ne înțelegem unul pe celălalt și să ne dorim să construim un viitor împreună.

Cred că este greu, mai ales în ziua de azi, ca un cuplu să reziste. Pentru mine, căsnicia este un loc în care am construit, alături de Cătălin. Nu ne sufocăm unul pe altul, fiecare are un vis și o profesie care îi aduce satisfacții, avem vieți proprii și avem o viață împreună, iar asta face ca relația noastră să funcționeze foarte bine.”, declara Andra pentru VIVA, acum ceva timp.

Citeşte şi: Dan Diaconescu e gata să revină în atenţia publicului. Ce mutare plănuieşte fondatorul OTV pentru a ocoli interdicţia de apărea în presă